Lars Rasmussen henter dansk fløj til ungarsk storklub

16x9
Simone Böhme har været inde omkring det danske landshold. Foto: Getty Images

Den tidligere Viborg-spiller skifter fra sommer CSM Bucuresti ud med Siofok KC.

Det bliver kun til et halvt år for Simone Böhme i den europæiske storklub CSM Bucuresti.

For allerede til sommer skifter hun Rumænien ud med Ungarn, hvor hun fremover skal spille for Siofok KC. Det bekræfter klubben på deres hjemmeside.

- Jeg er en ambitiøs person, og for mig er det vigtigste at opnå så meget, som jeg kan. Siofok er et hold, der er ved at tage form, klubben har store planer.

- Den ungarske liga er en af de stærkeste i verden, og ikke desto mindre regner jeg med, at jeg kommer til at spille i Champions League, siger 25-årige Böhme, som har været inde omkring det danske landshold.

I januar købte CSM Bucuresti hende fri af kontrakten i Viborg, selv om hun havde to et halvt år tilbage. Den rumænske klub havde fået en af deres store spillere, Cristina Varzaru, skadet og havde derfor akut brug for en erstatning.

For tredje gang på et halvt år skifter Simone Böhme klub
For tredje gang på et halvt år skifter Simone Böhme klub Foto: Bo Amstrup / Scanpix

Den danske højrefløj har skrevet under på en toårig kontrakt med Siofok, som til sommer også får danske Lars Rasmussen som cheftræner. Til hjemmesiden forklarer hun også, at han var en af grundene til, hun skrev under, og at hun glæder sig til at arbejde sammen med ham.

Lars Rasmussen har udover Böhme også allerede sikret sig de to rumænske landsholdsspillere Denisa Dedu og Gabriela Perianu samt den franske landsholdsspiller og ligaprofil i Danmark Marie-Paule Gnabouyou.