Afsløring: Pytlick henter ny forstærkning - til bænken

16x9
Jan Pytlick har fundet sin nye assistent i Viborg. Foto: TV 2 SPORT

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger bliver Viborgs nuværende assistent en del af trænerteamet i Odense i næste sæson.

Han har allerede hentet landsholdsspillere som Stine Jørgensen, Mette Tranborg og Mie Højlund til Odense til næste sæson, men det er ikke kun til positionerne på banen, at Jan Pytlick handler ind.

Også på bænken kommer der nye kræfter til, erfarer TV 2 SPORT.

For en uge siden meddelte Viborg HK, at klubbens assistenttræner Bo Rudgaard stopper til sommer for at søge nye udfordringer. Intet er endnu meldt ud om hans nye job, men ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er det i Odense Håndbold, at den 52-åriges assistenttræners nye udfordringer venter.

- Jeg har valgt at stoppe i Viborg HK til sommer efter to fantastiske år. Beslutningen er ikke taget på grund af utilfredshed med noget som helst og skal i min verden ikke ses som et fravalg af Viborg HK, men derimod som et tilvalg af noget andet. Jeg har kort og godt fået et fantastisk tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til, sagde Bo Rudgaard i pressemeddelelsen, som Viborg sendte ud om hans stop.

Han er noget mere kortfattet, når TV 2 SPORT spørger til det nye job:

- Det har jeg ingen kommentarer til, siger Bo Rudgaard.

Nøjagtig samme svar har vi fået fra Odense-direktør Mark Jespersen, cheftræner Jan Pytlick og klubbens nuværende assistent, Ulrik Kirkely, der ved siden af sit job i Odense også er landstræner for Japans kvinder.

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er det netop Kirkelys job i Japan, der gør, at Jan Pytlick og Odense Håndbold har valgt at lokke Bo Rudgaard til klubben.

Det er dog uvist, om Ulrik Kirkely helt stopper i Odense Håndbold til sommer, eller om klubben fremover vil have to assistenter, fordi Kirkely er en del væk på grund af sit landstrænerjob.

Ulrik Kirkelys kontrakt i Odense Håndbold udløber som udgangspunkt først i sommeren 2018 - altså efter næste sæson.