Glad Viborg-profil: - Det er fedest, når man smiler til sidst

Der var stor jubel og kæmpe lettelse blandt Viborg-spillerne, da de torsdag spillede sig videre til semifinalerne i Primo Tours Ligaen.

Viborg HK er klar til semifinalerne i Primo Tours-ligaen efter de torsdag besejrede Odense Håndbold i den tredje og afgørende kvartfinale.

I Viborg Stadionhal var det hjemmeholdet, der trak det længste strå efter en dramatisk kamp, der endte med en smal sejr på 21-20.

- Det blev lige lidt for spændende, men om vi vinder med et eller ti mål det er lige meget, siger en glad Ann Grete Nørgaard efter sejren til TV 2 SPORT.

- Det er det her man går og træner for hver evigt eneste dag. Det er vind eller forsvind. Det er pisse fedt at være med til. Det er det, der driver os hele tiden. Så er det jo også bare fedest, når man står og smiler til sidst og har taget sejren.

I semifinalen skal Viborg op imod Nykøbing Falster. En kamp Nørgaard ser frem til med stor spænding.

- Det har været et stort mål for os at nå netop den her semifinale. Nu skal vi bare give alt, hvad der er tilbage i tanken. Det bliver sådan nogle fede kampe mod Falster, det er en lang tur, men hold kæft, jeg glæder mig, siger Ann Grete Nørgaard.

Første semifinale mellem Viborg og Nykøbing Falster er tirsdag den 25. april.