Lettet Kasper Søndergaard: Vi fandt storspillet frem

Skjern Håndbold tog en vigtig sejr, da de besejrede Aalborg. En sejr, der skaber luft for vestjyderne i pulje 1 i slutspillet.

Skjern Håndbold tog torsdag aften et vigtigt skridt i kampen om at forblive i herrernes slutspil, da de besejrede Aalborg Håndbold med 30-29.

Selvom cifrene ikke fortæller om en dominans fra vestjyderne, så var det en fuldt fortjent sejr.

- Vi fandt tilbage til vores rigtigt gode spil efter at have haltet lidt de seneste tre-fire kampe. Så det er klart det skabte en masse glæde, siger Kasper Søndergaard til TV 2 SPORT.

Skjern er med sejren rykket forbi  Aalborg på andenpladsen i slutspilspulje 1, og dermed kan Skjern med to sejre i de sidste to kampe sikre sig en plads i semifinalerne.

- Der er lidt mindre pres på os nu, men vi ved godt, at der venter nogle meget svære kampe før vi kan gå videre.

- Det kan jo næsten ikke blive mere spændende. Det er ikke så sjovt for os, men garanteret fedt for fansene at følge med i. Nu håber jeg bare på, vi kan tage to sejre mere, og spiller vi som i dag, så tror jeg også, vi napper den semifinaleplads, siger Kasper Søndergaard.

Skjern møder KIF Kolding København i deres næste kamp i slutspillet. Det er på søndag kl. 19:30, og kampen kan ses direkte på TV 2 SPORT.