Skjern slår atter Aalborg og øger slutspilsspænding

Skjern smuttede forbi Aalborg i slutspilsgruppen, da det blev til en smal hjemmesejr over aalborgenserne. 

Skjern Håndbold kunne torsdag lune sig over to point yderligere i slutspillet i 888 Ligaen, da det blev til en 30-29-sejr hjemme over Aalborg Håndbold. 

Begge mandskaber havde brug for to point i slagsmålet om de to øverste pladser i slutspilsgruppen.

Inden opgøret lå Aalborg placeret foran Skjern med et enkelt point mere, men klubberne har nu byttet plads i gruppen, der toppes af GOG med seks point. 

Skjern følger efter med fem point, mens Aalborg bliver på fire point. KIF Kolding København i bunden med nul point har udspillet sin rolle i jagten på en DM-semifinale. 

Det var fjerde møde mellem de to klubber i denne sæson, og Aalborg havde ikke formået at vinde i de tre hidtidige kampe.

Gæsterne fik dog en god indledning på opgøret og efter ti minutter var Aalborg i front med 7-4 blandt andet efter tre scoringer af Buster Juul. 

Det blev kort efter 9-5 til Aalborg ved Patrick Wiesmach, og så tog Skjern-træner Ole Nørgaard timeout. 

Det hjalp tilsyneladende for hjemmeholdet, som efter 20 minutter var bagud 9-11, inden der både blev udlignet til 13-13 og 14-14, før de sidste fem minutter af første halvleg. 

Martin Larsen bragte Aalborg foran 15-14, men Thomas Klitgaard udlignede atter for Skjern. 

Hjemmeholdet fortsatte fremmarchen og gik til pause foran 18-16.

Spillet bølgede frem og tilbage i anden halvlegs indledning, men efter 40 minutter førte Skjern stadig med to mål. 

22-20 blev til 22-21 på en straffescoring af Buster Juul, men med et kvarter igen var holdene lige vidt med en 25-23-føring til Skjern. 

Med otte minutter igen var hjemmeholdet trukket yderligere fra med 28-24.

Føringen på 30-25 med lidt over tre minutter igen lignede en sikker afgørelse på kampen, men fire scoringer i træk af gæsterne gjorde pludselig Skjern-sejren smal.