Norsk EM-, VM- og OL-guldvinder stopper karrieren

16x9
Karoline Dyhre Breivang stopper karrieren. Foto: ATTILA KISBENEDEK / Scanpix Denmark

Den norske storklub Larvik må sige farvel til endnu en spiller, efter Karoline Dyhre Breivang har valgt at indstille karriere.

12 sæsoner i Larvik med 12 mesterskaber til følge.

Resultaterne taler for sig selv, men nu har 36-årige Karoline Dyhre Breivang valgt at indstille karrieren. Det skriver norske NRK.

Den norske landsholdsveteran stoppede på landsholdet for to år siden, hvor hun nåede at spille 305 landskampe og score 475 kampe. Samtidig blev det til guldmedaljer ved fem EM, to OL og ét VM.

I Larvik blev det til 504 kampe, men nu er karrieren altså forbi.

- Det var en vanskelig beslutning. Det har i lang tid været hele mit liv og noget, jeg har elsket at gøre. Men det er også noget, som har nærmet sig mere og mere de sidste år. Derfor føles det rigtigt at afslutte det nu.

Heidi Løke og Karoline Dyhre Breivang nåede at fejre store triumfer sammen for Norge.
Heidi Løke og Karoline Dyhre Breivang nåede at fejre store triumfer sammen for Norge. Foto: ATTILA KISBENEDEK / Scanpix Denmark

- Det bliver nok lidt mærkeligt ikke længere at være håndboldspiller, når efteråret nærmer sig igen, men det har været mit liv i rigtig lang tid, siger Karoline Dyhre Breivang til NRK.

Larvik-veteranen bliver den tredje, der stopper karrieren efter denne sæson. Også Gro og Anja Hammerseng-Edin har meddelt, de stopper efter denne sæson.

Samtidig skifter Marit Malm Frafjord til rumænsk håndbold.