Tre profiler forlænger med KIF Kolding København

16x9
Bo Spellerberg bliver i KIF Kolding København. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Bo Spellerberg, Marcus Cleverly og Cyril Viudes fortsætter deres karrierer i KIF Kolding København.

Håndboldklubben KIF Kolding København har trænerteamet Lars Frederiksen og Lasse Boesen på plads til den kommende sæson. Nu har tre af holdets rutinerede spillere også forlænget deres kontrakter med klubben.

Der er tale om den franske stregspiller Cyril Viudes samt de tidligere danske landsholdsspillere Marcus Cleverly og Bo Spellerberg. Sidstnævnte bliver i KIF Kolding København én sæson mere med option på yderligere et år.

- Bo har gennem de sidste mange år udvist en stor loyalitet overfor KIF, og med det tekniske niveau og den rutine Bo har i kraft af sin lange karriere på højeste plan, får Bo i næste sæson en stor rolle i at vejlede de yngre spillere, mens han hjælper holdet med sit spil på banen, siger Lasse Boesen i en pressemeddelelse.

- Det er i år 15 år siden, at Bo Spellerberg kom til KIF, og hans betydning for klubben, for Kolding og for dansk håndbold er uvurderlig, så vi glæder os over, at Bo også trækker KIF-trøjen overhovedet i næste sæson, lyder det videre fra sportschefen og den kommende assistenttræner.

Ligesom Spellerberg har Marcus Cleverly skrevet under på en etårig kontraktforlængelse med option på yderligere et år.

- Siden Marcus kom til KIF, har en drilsk ryg, og Kasper Hvidt, stået i vejen for spilletid. Nu er Kasper Hvidt fortid i klubben, og det er derfor Marcus' mulighed for at træde ud af den skygge og vise hele Danmark den klasse, han besidder, siger Boesen i pressemeddelelsen.

Cyril Viudes har valgt at forlænge sin kontrakt med to år og vil i den kommende sæson udgøre stregduo med Morten Bjørnshauge.

Den nye sæson i 888ligaen begynder i september, og KIF Kolding Københavns første modstander er TTH Holstebro på hjemmebane.