Populær Nøddesbo vendte hjem: - Det var overvældende

Den danske håndboldstjerne Jesper Nøddesbo blev onsdag præsenteret i Bjerringbro-Silkeborg, hvor han var en særdeles populær herre hjemme i Danmark.

Dagen begyndte med en underskrift på den tre år lange kontrakt, selvom den 36-årige stregspiller allerede for en måned siden offentliggjorde, at skiftet var en realitet.

Efter 10 år i storklubben FC Barcelona var det på tide igen at komme hjem til Danmark og spille i den danske liga - og ikke mindst møde det danske publikum.

For som altid var Jesper Nøddesbo utrolig populær. Børn, unge, voksne og gamle stod i kø for at få en autograf eller et billede med stjernen.

- Det er dejligt. Det har været en rigtig, rigtig god dag. Det har været overvældende med så mange mennesker her på kajen. Alt i alt en rigtig god og hyggelig dag, sagde Nøddesbo, der samtidig slog fast, at han håber at slutte karrieren på toppen herhjemme.

- Forhåbentlig skal vi også vinde nogle håndboldkampe. Jeg vil gerne blive dansk mester igen. Det håber jeg, jeg kan opnå sammen med Bjerringbro-Silkeborg. Samtidig håber jeg, at jeg kan få sat et fint punktum for min karriere. Jeg tror, de her tre år bliver de sidste i min håndboldkarriere, sagde Nøddesbo, der også fik enkelte gaver den modsatte vej:

Den danske håndboldstjerne Jesper Nøddesbo blev onsdag præsenteret i Bjerringbro-Silkeborg, hvor han var en særdeles populær herre. Video: TV 2 SPORT

Jesper Nøddesbo begyndte sin danske karriere i Team Tvis Holstebro, inden han fik sit store gennembrud i Kolding og derfra skiftede til Barcelona.