Dansk profil griner af VM-bommert: - Det må man tage med

Lasse Møller fik i weekenden overrakt beviset på, han var den mest værdifulde spiller til U21-VM. Og pokalen giver anledning til smil.

En VM-finale, en plads på All Star-holdet og en kåring til U21-slutrundens mest værdifulde spiller.

Stortalentet Lasse Møller har haft en weekend, som mange unge håndboldspillere drømmer om. Kun to ting kunne have været gjort bedre.

Det ene skår i glæden var finalenederlaget til Spanien, mens Møller havde meget svært ved at ændre på det andet 'problem'. Han modtog nemlig en pokal med titlen 'Most Valuable Palyer'. 

- Det er stavet forkert, det kan man også lige tage med, fortæller en smilende Lasse Møller om det synlige bevis på, at han spillede en fantastisk turnering.

Danmark tabte finalen i forlænget spilletid med 38-39. Og selvom det ærgrer ham, så er Lasse Møller stadig glad, nu hvor finalenederlaget er kommet lidt på afstand.

- Vi havde chancen for at vinde guldet, men at vi overhovedet nåede til finalen, det er i og for sig at vinde sølvet på en måde, siger Lasse Møller, da til TV 2 SPORT fangede ham i lufthavnen mandag formiddag.

Efter finalen fik Lasse Møller overrakt beviset på, at han var VM-slutrundendens mest værdifulde spiller.

Og efterfølgende har netop den pokal fået GOG-spilleren til at trække på smilebåndet.

Stavefejlen på MVP-pokalen var til stor morskab for hovedpersonen.
Stavefejlen på MVP-pokalen var til stor morskab for hovedpersonen. Foto: TV 2 SPORT

En stavefejl, som ikke er gået ubemærket hen. Dog er titlen stadig af stor betydning.

- Man er jo glad for, at man får en titel som MVP, men det kan selvfølgelig ikke gøres uden holdet.

- Lidt ambivalent

Lasse Møller røg både til tops på topscorerlisten og blev samtidig kåret til turneringens assistkonge, da han også var spilleren med flest målgivende afleveringer.

Derfor var det også kun den sidste mellemregning, der manglende for, at den absolutte drøm gik i opfyldelse for fynboen.

- Vi var selvfølgelig sindssygt skuffede efter finalen, fordi det var så tæt på, men vi kunne sagtens kigge hinanden i øjne efter kampen og være meget stolte af det, vi har opnået, siger U21-profilen.