BSV-profil blev båret fra banen - frygter brækket ankel

Bjerringbro-Silkeborgs bagspiller Nikolaj Markussen blev skadet i ligakampen mod GOG og håber nu ikke, at hans ankel er brækket.

Efter 22 minutters spil af kampen mod GOG stiger Bjerringbro-Silkeborgs nummer 22, den tårnhøje Nikolaj Markussen, til vejrs for at aflevere på tværs af banen.

I landingen lander hans venstre fod på Torsten Laens vrist og Markussen vrikker kraftigt om.

SE EPISODEN I VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN

- Jeg føler bare, at jeg klikker helt ud af foden og at mit lægben er nede og stå på jorden, lød det kort efter uheldet fra Markussen på sidelinjen og med is på anklen.

Håber ikke anklen er brækket

Omfanget af skaden er endnu ukendt, men forude venter nu nærmere undersøgelser af den 2,12 meter høje Markussens ankel.

Nikolaj Markussen har ondt, da han ligger på sidelinjen og får behandling på sin ankel
Nikolaj Markussen har ondt, da han ligger på sidelinjen og får behandling på sin ankel Foto: TV 2 SPORT

- Vi skal have taget noget røntgen i morgen formiddag (tirsdag, red.), hvor jeg forhåbentlig får at vide, at den ikke er brækket, og så må vi jo se, hvor hurtigt, jeg kan komme videre, fortæller Nikolaj Markussen til TV 2 SPORT efter kampen.

- Den er tyk og øm. Bare øm. Der er ikke så meget at sige.

Nikolaj Markussen håber ikke hans ankel er brækket Video: Patrik Strodl Petersen

Markussen kom aldrig på banen i kampen igen, som hjemmeholdet GOG vandt 21-19. Dermed har GOG nu tre point og Bjerringbro-Silkeborg to point efter sæsonens første to kampe.

Det er ikke første gang, at den høje bagspiller beskadiger sin ankel. Før EM i 2014 rev han sin akillessene over og missede dermed slutrunden. Dengang var det dog hans højre fod, der var problemet.