Nøddesbo joker om batalje: - Jeg hader ham utroligt meget

Håndbold-veteranerne Jesper Nøddesbo og Torsten Laen havde en mindre batalje i mandagens opgør mellem GOG og BSV. De tog det dog begge med et smil.

Mandag aften opstod der et venskabeligt kram mellem to håndbold-veteraner i GOG Arena.

For efter GOG's 21-19-sejr i storkampen mod BSV måtte de to gode håndboldvenner - og mangeårige landsholdskollegaer - Jesper Nøddesbo og Torsten Laen lige klinke et par skår på baggrund af en episode i kampens hede.

Under kampen var GOG's Torsten Laen en smule utilfreds med BSV's Jacob Lassen, men det ville Lassens holdkammerat Jesper Nøddesbo ikke finde sig i. Derfor valgte den hjemvendte BSV-profil at give Torsten Laen et lille skub.

En situation, som Nøddesbo efterfølgende forklarede med et smil på læben.

- Jeg skal bare høre Torsten, hvorfor han er efter Jacob Lassen, det forstår jeg ikke. Og så skal der jo også være lidt tænding på, ellers er det ikke sjovt. Det er det, I gerne vil have jo, sagde Jesper Nøddesbo til TV 2 SPORT i studiet efter kampen, hvorefter Torsten Laen også blev bedt om at forholde sig til episoden: 

- Lassen er ved at nå den årgang, hvor man tænker, han skal lade stregspilleren være ved frie skud. Og min statistik er heller ikke så god, så lad nu bare Torsten skyde for fanden. Der er ikke nogen grund til, vi skal flæske hinanden.

- Så bliver man bare lige nødt til at markere en gang i mellem, og jeg kunne ikke markere på Nøddesbo i forsvaret, for jeg sad ude på bænken, så derfor blev jeg nødt til det, når han stillede sig i vejen i stedet for, sagde Torsten Laen med et smil.

Og så tilbage til krammet mellem de to streg-giganter. For selvom bølgerne gik højt under kampen, så var der efterfølgende - naturligvis - fred og idyl mellem de to.

- Det er der som regel. De fleste gange kan man godt gå til den på banen, og det tror jeg, de fleste landsholdsspillere er indforstået med. Når vi er på banen, er man kammerater, men det handler også om at vinde. Når kampen er slut, tager vi de normale ansigter på igen, siger Jesper Nøddesbo.

Man kan godt hade hinanden i to gange 30 minutter?

- Jeg hader Torsten utrolig meget.

- Professionelt had, kan man det?, supplerede Laen hurtigt, inden han roste sine jævnaldrende BSV-stregspillere.

- Det er jo bare en fornøjelse, at vi kan få Nøddesbo tilbage, og at Knudsen spiller på banen. Det giver noget til Ligaen, det giver noget til det hele. Nøddesbo mangler lige en Bo Spellerberg, og ham tror jeg ikke, de får til BSV endnu, men om lidt står Markussen og fodrer ham med bolde.

- Glæd jer, det bliver en skide god sæson det her, lød opfordringen fra Laen til seerne i stuen.

GOG har hentet tre point i de første to kampe i sæsonen, mens BSV må nøjes med to point for to kampe.

Med hjemmebanen i ryggen kunne GOG vinde opgøret med 21-19. Video: Robin Ettinger-Erichsen