Stor Aalborg-brøler i overtal blev dyr: - Det er katastrofalt

Aalborg Håndbolds Tobias Ellebæk kalder sin afgørende fejl 'katastrofal', da nordjyderne tirsdag aften tabte med et mål til KIF Kolding København.

Tobias Ellebæk havde en gylden mulighed.

Ved stillingen 22-22, en mand i overtal og under 40 sekunder tilbage på haluret i ligakampen mod KIF Kolding København steg Aalborgs nummer 17 til vejrs med bolden lige uden for tremeterlinjen fra sin position på venstre back.

Men i stedet for at afslutte mod mål eller aflevere til en af sine kolleger i det nordjyske angreb kastede Tobias Ellebæk bolden højt over Jesper Meinbys fremstrakte arme og ud over sidelinjen.

- Jeg bliver i tvivl om, hvor jeg skal spille den hen, om jeg skal skyde på mål eller hvem der skal skyde. Vi er jo i overtal, så jeg skal vælge den rigtige situation, og det får jeg ikke gjort i den givne situation, så det er katastrofalt, siger han til TV 2 SPORT.

Fejlen fra den 25-årige bagspiller fra Aalborg Håndbold blev ekstra dyr, da KIF Kolding Københavns Philip Stenmalm i det efterfølgende angreb scorede i sidste sekund til sejren på 23-22.

- Det er sgu tungt lige nu. Vi skal være klogere til sidst, specielt mig selv, siger Tobias Ellebæk.

Sidste års danske mestre har nu tabt to ud af ligaens tre første kampe. Alligevel ser Tobias Ellebæk positivt på nordjydernes udvikling.

- Jeg synes, at vi er på vej fremad. Kolding er et fint hold, og dem spiller vi op med i dag. Vi havde selvfølgelig håbet på at vinde, og jeg tror også, at vi kan slå dem på sigt, siger han.

Aalborg Håndbold møder SG Flensburg-Handewitt på lørdag i Champions League, mens næste ligakamp er onsdag d. 20. september mod Sønderyjske.