Klavs Bruun tvivler: - En dårlig idé at lade Burgaard spille

16x9
Louise Burgaard har ondt i skulderen. Derfor har hun problemer med at skyde mod mål. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Højrebacken Louise Burgaard kommer ikke til at spille onsdag aften, når Danmark møder Slovenien på hjemmebane.

Se Danmark - Slovenien direkte tirsdag klokken 20:50 på TV 2.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen ser bort fra Louise Burgaard, når Danmark tager hul på EM-kvalifikationen onsdag aften.

FCM-profilen har så store smerter i skulderen, at hun tirsdag eftermiddag havde svært ved at skyde på mål til træning, fortæller landstræneren:

- Jeg kan ikke forestille mig, at hun spiller i morgen i hvert fald, nej. Når hun ikke kan skyde i dag, så tror jeg, det er en dårlig idé at lade hende spille i morgen, siger Klavs Bruun Jørgensen til TV 2 SPORT.

Louise Burgaard bliver ikke erstattet af en anden spiller, og dermed må der være en chance for, at hun kan nå at blive klar til søndagens udekamp mod Island.

- Det er lidt op og ned. Ja… Den er ikke 100 procent, siger en relativt fåmælt landsholdsspiller om sin skulder.

Til denne samling er den tidligere anfører Line Jørgensen tilbage i truppen. Hun er kommet sig over en skade og nærmer sig sit tidligere niveau, selvom hun ifølge eget udsagn stadig kæmper en lidt med at udføre de håndboldmæssige ideer.

Derudover er det hidtidige førstevalg Mette Tranborg også udtaget til kampene mod Slovenien og Island. Derfor er Klavs Bruun Jørgensen fortrøstningsfuld.

- Som udgangspunkt står vi godt. Nu er Line Jørgensen tilbage, og det ser fint ud til træning.

- Burgaard er ramt af en skulderskade, så det tager vi stille og roligt. Men hvis vi har alle tre til rådighed, så har vi en rigtig stærk højreside.

Danmark har mødt Slovenien otte gange, hvoraf syv kampe er endt med dansk sejr.

Se optakt til Danmark – Slovenien onsdag fra klokken 20:10 på TV 2 SPORT.

Kampen sendes direkte på TV 2 fra klokken 20:50.