KIF-profil er ’virkelig sur’ over dyr afbrænder

KIF Kolding København var tæt på at fuldende et stort comeback mod GOG, men marginalerne var imod dem i slutfasen.

GOG havde nærmest snøret sækken til ved stillingen 22-17 i lørdagens ligakamp mod KIF Kolding København.

Men pludselig så det ud til, at udeholdet kunne fuldende et større comeback og gøre det til 23-23. Her stod KIF-svenskeren Philip Stenmalm med den fedtede harpiksbold på egen banehalvdel med muligheden for at sende bolden i et tomt GOG-mål.

Det gik dog ikke, som han havde håbet. Bolden røg forbi målet, og kort efter sikrede GOG en sejr på 24-22 i den anden ende.

Vi grinte lidt af det i omklædningsrummet og sagde ’så ved vi, hvad næste træningsøvelse skal være på mandag’

Lasse Boesen

- Jeg er først og fremmest virkelig sur. Det tager nogle minutter, og så bliver man mere stille og rolig. Det er virkelig ærgerligt at tabe en kamp på den måde, siger Philip Stenmalm til TV 2 SPORT.

- Jeg brænder et frit skud. Hvis jeg scorer, er det lige. Det er mest det, jeg er sur over. Jeg ser, om målmanden er i mål, og så tænker jeg, at jeg vil lægge den ind med et studsskud, så den helt sikkert går ind. Men så skruer den ud i stedet. Det er lidt uheldigt.

Chefen kan grine af det

I momentet lige efter Stenmalms afbrænder kunne man se KIF-assistenten Lasse Boesen smile af situationen. Også bagefter var der trods nederlaget plads til smil.

- Vi grinte lidt af det i omklædningsrummet og sagde ’så ved vi, hvad næste træningsøvelse skal være på mandag’. Man behøver jo ikke at kommentere meget mere på det, siger Boesen.

Også Bo Spellerberg appellerede til, at der skal trænes mere på tomt mål.

- Det er tungt ikke mindst for ham selv. Men det er noget, man skal være bedre til at træne, for jo vigtigere tingene er, desto svære kan de letteste ting være. Så det er jo bare en god lærdom om, at alt skal trænes, selvom det er så simpelt, siger Spellerberg.

KIF Kolding København missede på tomt mål i slutminutterne, og så vandt GOG med 24-22. Video: Lars Bruun-Mortensen

Med nederlaget har KIF Kolding København fem point efter seks kampe. Det rækker i øjeblikket til en 10.-plads og dermed en placering uden for den slutspilsgivende top-8. Sæsonen er dog lang endnu, og det sætter Boesen pris på.

- Philip er klar over vigtigheden. Jeg er bare glad for, at det ikke er en knald-eller-fald-kamp, der blev afgjort sådan.