Brokkede sig til udvisning efter tid: Det sagde Spellerberg til dommerne

Især to episoder fik Bo Spellerberg til at brokke sig til dommerne efter kampen.

Tiden var rindet ud, og alt hvad der manglede af kampen var et frikast til KIF Kolding København.

Et relativt ubetydeligt et af slagsen, da GOG allerede førte lørdagens ligakamp med to mål og dermed var sikret de to point.

Men KIF Kolding Københavns Bo Spellerberg havde ikke i sinde bare at få kampen overstået. I stedet for at sende bolden mod GOG's mål ville den tydeligt utilfredse playmaker hellere diskutere den ene af dommerparret.

Så meget at dommeren fik nok af Spellerberg. To fingre blev sendt i vejret, og dermed måtte Spellerberg forlade banen, indtil kampen var slut. Og herefter fangede tv-billederne igen Spellerberg, der diskuterede med dommerne.

Her fik KIF-spilleren forklaret sin utilfredshed med kendelser, som, han mente, ikke gik holdets vej. Specielt to kendelser. I den ene situation dømmer dommerne, at bolden rammer en KIF-fod. Ved den anden episode mener de, at Spellerberg holder bolden. Selvom han ikke selv mener, han kunne se, hvor bolden var.

Bo Spellerberg var tydeligt utilfreds med kampens dommerpar.
Bo Spellerberg var tydeligt utilfreds med kampens dommerpar. Foto: TV 2

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at de ser nogle ting og dømmer nogle ting, man reelt ikke ser eller kan se. Det er frustrerende. Men heldigvis giver Per (Olesen, red.) så en kompensation til sidst, så vi måske er ved at nå det, siger han til TV 2 SPORT.

GOG havde teten mod slutningen af kampen, og kun en velspillende Søren Haagen i Kolding-målet gjorde, at der fortsat var spænding om udfaldet til slut.

- Det var selvfølgelig ærgerligt, at vi så ikke får et point, men det ville heller ikke være helt fortjent, fortæller Bo Spellerberg.

KIF Kolding København-spilleren mener, at holdet på trods af nederlaget, alligevel kan tage gode ting med fremover. Specielt forsvarsspillet får rosende ord med på vejen af playmakeren.

GOG vandt kampen 24-22.