Rev modstander ned i høj fart - og fik direkte rødt kort

En camerounsk spiller fik direkte rødt kort i det sidste sekund af første halvleg.

Pasma Nchouapouognigni fra Cameroun fik lige nøjagtig en halvleg på banen mod Sydkorea.

Ikke fordi hun blev skiftet ud i pausen af kampen - men fordi hun i det sidste sekund af første halvleg fik direkte rødt kort.

Det skete i et kontraangreb fra Sydkorea. Bolden blev spillet over til Jo Harang, som kom i spurt fra fløjen. Da hun nærmede sig Camerouns målfelt, ville hun skære ind i banen for at få en bedre vinkel til at skyde forbi målmanden.

Men inden hun overhovedet nåede at løfte armen for at afslutte, kom Nchouapouognigni buldrende bagfra for at forhindre endnu en scoring imod sit hold.

Mange udvisninger

I forsøget på at ødelægge angrebet, slog hun ud efter bolden i Jo Harangs hånd. Men hun ramte ikke. I hvert fald ikke bolden. For hun ramte i stedet modstanderens hals. Sydkoreaneren faldt voldsomt til jorden på grund af hendes høje fart.

Efter lidt votering valgte de de norske dommere Kjersti Arntsen and Guro Röen at uddele det røde kort til Nchouapouognigni.

Udvisningen endte med at blive kulminationen på en hårdt spillet halvleg af Cameroun. Inden det røde kort havde de allerede fået seks udvisninger.

Pasma Nchouapouognigni hiver Jo Harang ned i en sydkoreansk kontra.
Pasma Nchouapouognigni hiver Jo Harang ned i en sydkoreansk kontra. Foto: TV 2

Cameroun var bagud 16-6 ved pausen, og nederlaget blev en lille smule større ved kampens slutning. Sydkorea vandt 33-21.

Dermed har Sydkorea seks point efter fire kampe, mens Cameroun har nul point efter samme antal kampe.