Det så du ikke på tv: Her bliver Fisker snydt af Klavs Bruun

Maria Fisker havde en oplagt chance for at score i slutningen af kampen mod Brasilien, men landstræneren forhindrede hende i at score.

Se VM i kvindehåndbold på TV 2 PLAY.

Med under ét minut tilbage af kampen mod Brasilien tog Danmarks landstræner, Klavs Bruun Jørgensen, en timeout.

Han ville have styr på taktikken i denne afgørende fase af kampen, hvor Danmark førte med to mål.

Det var dog ikke en beslutning, der vakte begejstring på hele det danske hold. For Maria Fisker havde kort forinden taget et løb fra fløjen ind mod stregen, hvor hun nu stod helt fri bag det offensive brasilianske forsvar. Det viser nye billeder fra afslutningen, som du kan se over artiklen.

Alt, hvad der nu manglede, var, at Lotte Grigel, som havde bolden, skulle aflevere den til hende, så hun kunne score.

I stedet trykkede Klavs Bruun Jørgensen på timeoutknappen ved dommerbordet, og spillet blev stoppet.

- Jeg ærgrede mig lige et øjeblik. Det vil jeg da gerne indrømme. Han skylder én, sagde Maria Fisker til TV 2 SPORT.

Der var højt humør mellem Maria Fisker og Klavs Bruun Jørgensen efter kampen mod Brasilien.
Der var højt humør mellem Maria Fisker og Klavs Bruun Jørgensen efter kampen mod Brasilien. Foto: TV 2

Grinende kiggede hun over på Klavs Bruun Jørgensen, der stod ved siden af hende i mixedzone, inden hun trak lidt i land.

- Ej, det var vist godt nok, vi bare vandt.

Trak tiden til sidst

Da spillerne kom hen til Klavs Bruun Jørgensen i timeouten gav han hende en opmuntrende 'high five' som en form for undskyldning. Men han fortryder bestemt ikke, han tog timeouten på det tidspunkt.

- Jeg var sindssyg glad for, jeg tog den. Vi ved jo ikke, om Maria Fisker havde scoret. Mit udgangspunkt er, at det havde hun gjort, fordi jeg stoler meget på hende, og jeg ved, hun er dygtig, men hvis hun nu havde brændt, og de havde løbet op og scoret, så havde vi skullet spille bolden rundt i lang tid med kun ét mål foran.

- Nu havde vi to mål på kontoen og kunne lige bruge noget ekstra tid på at snakke sammen og få afsluttet det angreb ordentligt.

Maria Fisker var ikke helt tilfreds med tidspunktet, hvor Klavs Bruun Jørgensen tog en timeout i kampen mellem Danmark og Brasilien.Video: TV 2 SPORT

Danmark nåede at tage yderligere 27 sekunder af uret i det efterfølgende angreb, inden Stine Jørgensen skød ved siden af målet.

På det tidspunkt havde Brasilien kun 30 sekunder til at indhente to mål. Det kom de aldrig tæt på, da de i kampens sidste sekunder sendte et skud i de danske parader.

Med sejren er Danmark sikker på at skulle spille ottendedelsfinale. Det er fortsat uvist, hvem de skal møde der. Det afgøres først efter sidste gruppekamp på fredag, hvor Danmark med en sejr over Rusland kan tage førstepladsen.