Forlod banen med tårer i øjnene - så blev hun skældt ud af tilskuer

Anett Kisfaludy blev vist ud, da hun sendte sin hånd direkte ind i en polsk spillers ansigt, og ude på sidelinjen blev hun svinet til.

Se VM-kvindehåndbold på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Tårerne pressede sig på i ungarske Anett Kisfaludys øjne, da hun med 15 minutter tilbage måtte forlade banen i kampen mellem Ungarn og Polen.

Den ungarske spiller havde netop ramt en polsk spiller i hovedet med sin hånd, og da et slag i ansigtet giver rødt kort, blev Kisfaludy smidt ud til hendes store frustration og ærgrelse.

Spilleren måtte tage plads på sidelinjen, men opmærksomheden stoppede ikke her. Med tårerne i øjnene skulle hun lige pludselig forsvare sig over for en tilskuer ude på sidelinjen. Tilskueren var stormet ned fra sin siddeplads for at give den ungarske spiller en røffel for hændelse.

- Det var et hændeligt uheld

Danske Kim Rasmussen er Ungarns træner, og han mener, at hvis det var et slag i hovedet, så er det selvfølgelig til et rødt kort.

- Hun giver hende jo en ordentlig flad, og det er der ikke nogen tvivl om. Jeg stod og kiggede lige på det, og hun havde ingen anelse om, at Kudlacz kom frem på det tidspunkt. For mig ser det ud som om, at det er ren tilfældighed, siger Kim Rasmussen til TV 2 SPORT.

- Men et direkte slag i hovedet er selvfølgelig et rødt kort, men så skal vi også bare have rigtig mange røde kort i kampen. Jeg synes, at det var meget et hændeligt uheld. Det kan være, at TV-billederne siger noget andet, men jeg stod bare lige foran.

Det var forinden spået til at blive en lige kamp, men som den skred frem, blev det klart, at ungarerne havde bragt sig i en gunstig position. Med et kvarter igen var Ungarn foran med otte mål og selv ikke en udvisning og en polsk comeback kunne forhindre Ungarn i at vinde 31-28.