Holland udsat for tyveri inden afgørende kamp

Flere af de hollandske spillere har fået stjålet deres sko dagen før den vigtige kamp mod Tyskland.

Se VM-kvindehåndbold på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 Play.

Der venter en stor kamp i gruppe D, når Tyskland fredag møder Holland. 

Kampen kommer til at afgøre, hvilke pladser begge nationer får i gruppen, og hvem de kommer til at blive parret med i Danmarks gruppe.

Men inden kampen er flere hollandske spillere blevet ramt i deres forberedelser. Natten til torsdag har de nemlig været udsat for tyveri på hotellet og har fået stjålet deres håndboldsko, som de havde sat ud på gangen for at få dem luftet ud.

- Det er selvfølgelig en træls situation, at der er forsvundet nogle sko på hotellet i nat. Én ting er, at alle spillere har ekstra sko med, men det er også skinner og såler, så det er en røv irriterende situation, vi står i, siger Helle Thomsen til TV 2 SPORT.

Hvordan kan sko og skinner pludselig forsvinde på et hotel?

- Man må jo ikke sige, at ting er stjålet, før man ved, der er nogle, der har stjålet dem. De er i hvert fald forsvundet. Vi har fire spillere, og Serbien har også én, der har mistet sko i nat på gangen. Der er desværre ingen kameraer, så vi kan ikke se, hvem det er, men det er bare en træls situation, at vi skal ud og finde sådan nogle ting nu.

Helle Thomsen fortæller, at de hollandske spillere nu er på vej ud på indkøb, hvor nye sko skal findes.

Holland sikrede en uafgjort mod Serbien onsdag, da de scorede i de døende sekunder.

Holland er nummer fire i gruppen, og kampen mod Tyskland skal afgøre, om de rykker højere op, eller om de går videre på en fjerdeplads. De er nemlig sikre på avancement.