Norsk stjerne er klar igen efter madforgiftning

16x9
Heidi Løke er i aften tilbage, efter at hun sad ude med maveproblemer i sidste kamp. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Heidi Løke er tilbage efter maveproblemer, mens Emilie Hegh Arntsen fortsat ikke er klar til kamp.

Du kan se Norge mod Tjekkiet i aften på TV 2 SPORT og TV 2 Play fra klokken 20.30.

Udkogte grøntsager og tørt kød.

Det var menuen for de danske spillere og angiveligt også for de norske på hver deres hotel. Dette har fået nordmændende til at spise ude, men det gav faktisk endnu flere problemer. To af de norske spillere blev nemlig madforgiftet og måtte sidde ude i deres seneste kamp.

Emilie Hegh Arntzen blev sammen med Heidi Løke syge under et restaurantbesøg tidligere på ugen, men nu er stregspilleren tilbage, melder den norske landstræner.

- Vi har 15 friske spillere, og så er der én, som forsat er ude. Emilie er ikke helt kampklar endnu, siger den norske landstræner, Thorir Hergeirsson, til TV 2 Norge.

- Heidi er en ’jern-lady’, og hun er klar.

Løke er tilbage i fuld træning og klar til kamp, men for Hegh Arntzen tager det lidt længere. Den 23-årige spiller håber dog på, at hun bliver klar til fredagens kamp mod Sverige.

Norge spiller torsdag aften mod Tjekkiet, og hvis de vinder, vil de være deres kamp nummer 29 i streg uden nederlag. De norske spillere er storfavoritter imod tjekkerne, men landstræneren tager intet for givet.

- Tjekkiet er et godt hold med gode skytter, og vi arbejder på at vinde gruppen, siger den norske landstræner, Thorir Hergeirsson.