Norsk stjerne øvede ’skuespil’: - Jeg troede ikke, det blev filmet

Den norske playmaker Stine Bredal Oftedal blev fanget af TV-kameraerne, da hun prøvede at genskabe en situation fra kampen mod Polen.

Med over 100 mål i kun tre kampe ser Norge ikke umiddelbart ud til at have brug for dommerhjælp, når de sætter af og hopper ind i modstanderens felt.

Den norske stjerne Stine Bredal Oftedal, der til daglig spiller i storklubben Gÿor, mente alligevel, at hun i en enkelt situation var blevet snydt af dommerne i kampen mod Polen. Noget hun lige ville vise til landsholdskollegaen Nora Mørk efter kampen, da nordmændene gik og snakkede inde på banen.

Oftedal var dog ikke lige klar over, af TV 2 Norge stadig havde et kamera, der filmede banen, og hun blev derfor forholdt episoden senere.

- Det var så lang tid efter kampen, at jeg ikke troede, der var nogen, der filmede det. Så fik jeg en ’snap’ (snapchat, red.) fra min kusine, hvor hun havde fået det på film, og så tænkte jeg bare: ”Nej…”

- Det var egentlig bare, fordi vi snakkede om, der var en situation, hvor jeg blev skubbet lidt i en kontra, hvor jeg ikke fik noget for det, lød forklaringen fra Stine Oftedal.

Nordmanden misbrugte sin kontramulighed, men mente altså hun blev skubbet, da hun sendte afslutningen af sted. Den vurdering var dommerne ikke enige i, og fløjten forblev tavs. Derfor snakkede Mørk, Oftedal og de andre norske spillere om, hvordan hun næste gang kunne gøre mere opmærksom på mulige tacklinger.

- Nogle af de andre sagde så, at jeg må kaste mig lidt tydeligere og lave lidt flere lyde. Ikke at man skal lave skuespil, men det er nogle gange vigtigt at overspille. Så skulle jeg egentlig bare vise, hvordan jeg faldt, og hvor dårligt jeg faldt. Så spurgte de selvfølgelig, om jeg kunne gøre det én gang til, og så gjorde jeg det, lød det grinende fra den norske stjerne.

Ved VM i Tyskland har hun indtil videre været en af Norges mest scorende med sine 13 mål i tre kampe. Kun Nora Mørk har overgået det med 15 mål.

Du kan se Norges næste VM-kamp mod Tjekkiet på TV 2 SPORT og TV 2 Play torsdag klokken 20.25.