- Det gør ekstra ondt at tabe på denne måde, siger FCM-træner

Favoritterne fra FC Midtjylland tabte overraskende til Aarhus United i kampen om pokalbronze.

FC Midtjylland havde målsætningen klar for deltagelsen i pokalturneringens 'Final 4'. Slut som nummer et.

Den målsætning var midtjyderne dog mildest talt langt fra at opfylde. For med lørdagens nederlag i kampen om bronzemedaljer til nystartede Aarhus United slutter FC Midtjylland pokalturneringen som nummer fire.

Og det er noget, der skuffer holdets træner, Kristian Kristensen.

- Det siger sig selv, at når man kommer for at vinde, så er man rigtig irriteret lige nu over det her. Vi må lade pulsen falde, og så må vi hjem og arbejde hårdere end alle de andre, lød det kort efter kampen fra FCM-chefen til TV 2 SPORT.

Ramt af scoringsproblemer

FC Midtjylland fik ellers den planmæssige start på bronzekampen og kom hurtig foran.

Men nøjagtig som i fredagens semifinale mod Team Esbjerg, var et tidlig forspring ikke nok til at sikre sejren.

- Lige nu er det røvirriterende. Vi er elitemennesker, og vi træner dagen lang. Derfor gør det ondt, når man taber. Og når det sker på denne måde, så gør det lidt ekstra ondt.

- Vi har haft et syndrom i de sidste to dage. Vi kan simpelthen ikke score. Vi åbner fint, men så begynder vi at brænde og sjaske tingene væk. Det må jeg tage på min kappe. Tillykke til Aarhus, de satte grus i maskineriet.

Og i den anden lejr var der naturligvis stor glæde over bronzemedaljerne.

For det var ikke bare bronzemedaljer, Aarhus United kunne tage med sig hjem fra kampen mod FC Midtjylland. Det var klubbens første medaljer nogensinde.

- Vi viser helt vildt god moral og presser dem, alt det vi kan. Det betyder så meget for os at få sådan nogle sejre. Det har været en sindssyg fed oplevelse, fortalte Aarhus-spiller Simone Petersen efter kampen.

Aarhus United spiller igen d. 7 januar mod TTH Holstebro, mens FC Midtjylland allerede den 3. januar tørner sammen med Viborg.