EM-dansker kåret til månedens bedste i Bundesligaen

16x9
Casper U. Mortensen fejrer her en scoring under OL i Rio 2016. Foto: MARKO DJURICA / Scanpix Denmark

Landsholdsfløjen Casper U. Mortensen kan bryste sig af at være blevet kåret til Bundesligaens bedste spiller i december.

Håndboldspilleren Casper U. Mortensen har pakket sin sportstaske til det forestående EM med masser af selvtillid.

Ikke nok med at TSV Hannover-Burgdorf-fløjen er topscorer i Bundesligaen med 128 mål i 18 kampe, er han også blevet kåret til december måneds bedste spiller i den bedste tyske håndboldliga.

- Jeg er selvfølgelig meget glad for at blive valgt til månedens spiller. Jeg er nødt til at takke mine holdkammerater i første omgang, som giver mig så mange gode afleveringer, siger Casper U. Mortensen til TSV Hannover-Burgdorfs hjemmeside.

- Prisen ser jeg som motivation til at fortsætte med at arbejde hårdt, så jeg sammen med mine holdkammerater kan vinde endnu flere kampe i denne sæson.

Det er en jury, der afgør, hvem der hver måned skal løbe med titlen. Tidligere i denne sæson har Gudjon Valur Sigurdsson, Patrick Wiencek, Christoffer Rambo og Kai Häfner kunnet juble over samme kåring som Casper U. Mortensen.

- På toppen af min karriere

Den danske venstrefløj lagde heller ikke skjul på, at han er ganske godt tilfreds med tingenes tilstand i øjeblikket, da TV 2 SPORT talte med ham kort før jul.

- Jeg er 28 år og på toppen af min karriere. Tingene flasker sig for mig lige nu. Det er jeg stolt over og glad for, lød det fra Casper U. Mortensen.

Han er i dag, onsdag, rejst med det danske landshold til Frankrig, hvor holdet spiller Golden League som optakt til EM i Kroatien, der begynder i næste uge.

Danmarks første kamp ved mesterskabet er mod Ungarn lørdag den 13. januar.

Bliv klar til EM i herrehåndbold med TV 2s store håndboldmagasin. Læs eksklusive reportager med blandt andre Mikkel Hansen og Nikolaj Jacobsen - og få Bent Nyegaards analyser af samtlige hold og stjernespillere. Du får også tv-oversigt, manager-guide og meget mere. Køb det her.