Hansen og Svan er tilbage på træningsbanen

16x9
Lasse Svan og Mikkel Hansen er tilbage på træningsbanen sammen med resten af EM-truppen. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Danmarks skadesliste er på skrump inden EM-slutrunden begynder senere på ugen. Hansen og Svan var tirsdag tilbage på lige fod med holdkammeraterne.

Kun fire dage inden EM-premieren mod Ungarn er Mikkel Hansen og Lasse Svan tilbage på træningsbanen.

De to landsholdsstjerner har døjet med skader i optakten til turneringen, og derfor sad de begge over ved Golden League-turneringen i sidste uge.

Mikkel Hansen har haft problemer med det ene knæ, mens Lasse Svan har haft ondt i sin lyske.

- Det er dejligt at se, at alle folk nu er på banen. Det er spændende at se, hvordan reaktionerne bliver senere i dag og i morgen, siger DHF’s sportschef Morten Henriksen til TV 2 SPORT.

Begge spillere har lavet håndboldrelaterede bevægelse de seneste dage, men det var først tirsdag, de var tilbage på lige fod med de andre spillere ved træningen i Mursko Sredisce. Og det gik godt, fortæller Mikkel Hansen: 

- Umiddelbart havde jeg ikke rigtigt nogen smerter, så det er gik fint, siger han til TV 2 SPORT og fastslår, at han forventer at knæet er helt EM-klar inden den første kamp.

- Det burde det være. Det tror jeg ikke, man skal være så bekymret for. 

Også Lasse Svan havde en god oplevelse på træningsbanen.

- Det gik godt. Jeg ville gerne have haft lidt mere at arbejde med ude på højre fløj - men sådan var det ikke i dag. Til gengæld håber jeg, jeg kan være med til at spille på to mål i morgen. Jeg fik nogle af de uventede bevægelser, som jeg havde håbet på - det var meget positivt, lyder det fra Lasse Svan. 

A post shared by Søren Hansen (@sorehans) on

Danmark er i indledende EM-gruppe med Ungarn, Tjekkiet og Spanien. Den første kamp spilles lørdag aften mod Ungarn – et opgør som hele den danske delegation ser frem til, fortæller Morten Henriksen:

- Det har været en god træning, og der har været god gang i den. Mon ikke det kribler lidt i os alle sammen for at komme i gang. Der er nogle dage endnu, og de skal helt sikkert bruges fornuftigt frem mod Ungarn-kampen.

Se Danmark – Ungarn lørdag klokken 20.30 på TV 2 og TV 2 PLAY – og varm op til hele slutrunden med TV 2 SPORTs EM-magasin.