Mikkel Hansen og Lindberg lappet sammen - får ingen betydning i første EM-kamp

Mikkel Hansen og Hans Lindberg er begge klar til lørdagens første kamp ved EM, efter de under torsdagens træning havde et sammenstød.

Se Danmarks første EM-kamp lørdag kl. 20:30 på TV 2

Nikolaj Jacobsen og de danske håndboldherrer er i gang med de sidste forberedelser før lørdagens premierekamp mod Ungarn ved EM i Kroatien. 

Torsdagens træning fik dog et ærgerligt efterspil, da to af de største profiler måtte tilses af holdets læge. Træningen var lukket for offentligheden, men ifølge landstræner Nikolaj Jacobsen løb Mikkel Hansen og Hans Lindberg uheldigt ind i hinanden.

- To blå øjne og lidt plaster, men ellers er der ikke mere dramatik i det. Begge trænede fuldt med i dag (fredag, red.). Det var en uheldig situation, hvor vi spillede. De vendte begge rundt på samme tid, og knaldede hovederne sammen, så det var en uheldig situation, siger Landstræner Nikolaj Jacobsen til TV 2 SPORT. 

Hans Lindberg fik en flænge i øjenbrynet og blev syet med et par sting, mens Mikkel Hansen fik et slag på kinden. Men det kommer ikke til at få konsekvenser under lørdagens kamp, forsikrer de to landsholdsspillere. 

- Der var ikke nogen af os, der havde den store hovedpine eller noget. Vi er begge to lappet sammen, så det er fint, siger Mikkel Hansen. 

Tror du, det kommer til at genere dig i morgen? 

- Nej ikke umiddelbart. Nu har vi haft en træning i dag, hvor det ikke gjorde ondt, så jeg håber da ikke, det bliver værre i morgen, siger den danske bagspiller. 

Og heller ikke Hans Lindberg, som det gik værst ud over i sammenstødet, forventer, det kommer til at spille nogen rolle, når Danmark indleder slutrunden i Kroatien. 

- Jeg tænkte ikke så meget, for jeg var ikke forberedt på, at det ville ske. Det er, hvad der sker, når der bliver gået til den til træning en gang imellem, siger Hans Lindberg, der heller ikke forventer, det kommer til at blive en gene i lørdagens kamp. 

Ved EM er Danmark havnet i gruppe D sammen med Spanien, Ungarn og Tjekkiet, hvoraf de tre bedste kvalificerer sig til mellemrunden. 

Danmarks trup til EM 2018
Filtrér

Filtrér visning

Position
Målmand
Back
Fløj
Streg
Playmaker