Landstræneren er ikke tilfreds: Her skal Danmark forbedre sig

Med en sejr på 32-25 fik Danmark en fremragende start på EM-slutrunden. Landstræneren er dog ikke tilfreds med alle 60 minutter.

Se Danmarks anden gruppekamp klokken 20 på TV 2

Alt var fryd og gammen i sekunderne efter Danmarks sikre sejr i EM-premieren.

Ungarn var blevet besejret med syv mål, og spillerne blev fortjent tiljublet af flere hundrede medrejsende danske fans. Et jubelbrøl, der vil gentage sig adskillige gange i løbet af slutrunden, hvis Danmark formår at bygge videre på premieresejren.

Både landstræner Nikolaj Jacobsen og TV 2 SPORTs håndboldekspert Daniel Svensson ser nemlig forbedringsmuligheder, der kan bringe Danmarks håndboldherrer endnu længere ind i titelkampen.

1: Forsvaret skal være klar fra start

Nikolaj Jacobsen om forsvarsspillet:

- Jeg synes, at vi i begge halvlege indkasserer for mange mål i de første ti minutter til et kvarter. Der skal vi være mere klar til at modstå trykket.

- Jeg ved godt, man lige skal spille sig ind – nu var det den første kamp, og nu fandt vi en rigtig god opstilling med brødrene Toft inde i midten (af forsvaret, red.), som kunne modstå det fysiske pres, der kom.

Nikolaj Jacobsen er glad for Danmarks åbningssejr ved EM - men han er ikke tilfreds med alle 60 minutter.

2: Færre udvisninger

Nikolaj Jacobsen om Danmarks fem udvisninger, hvoraf Mikkel Hansen fik tre.

- Jeg er ikke tilfreds med antallet af udvisninger. Vi havde endda lige snakket om i pausen, at i de første ti minutter (af anden halvleg, red.) skulle vi ikke have nogen udvisninger. Det var ligesom det, der gjorde, at Ungarn lige fik lov til at komme med op igen. Og så får vi gudhjælpemig to inden for de første fire minutter. Vi skal lige have en snak om, at de skal høre bedre efter i pausen.

Tredje tominutters til Hansen. Video: Anders Masannek Jørgensen

3: Flere mål i kontrafasen

Daniel Svensson, håndboldekspert på TV 2 SPORT, om Danmarks to kontramål:

- Der kom en statistik til sidst i kampen, der viste, at Danmark lavede to mål i andenbølgen. Det er simpelthen ikke godt nok. Men kan Danmark slå Ungarn så klart som i dag, og vi kan lægge mere til, så bliver det rigtigt godt.

Se Danmarks anden gruppekamp mandag klokken 20 på TV 2.