Dansk landsholdsfløj forlænger med tysk topklub

16x9
Fie Woller fik spillede sin første landsholdsslutrunde i 2016. Foto: Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

Fie Woller bliver i Bundesligaklubben SG Bietigheim i yderligere et år, fordi hun mener, holdet ser ud til at blive endnu stærkere.

Den danske landsholdsspiller Fie Woller fortsætter i den tyske topklub SG Bietigheim efter sommerferien.

Onsdag skrev fløjspilleren under på en ny kontrakt, og fredag offentliggjorde klubben nyheden om, at hun har forlænget sin aftale til sommeren 2019.

- Det er en dejlig håndboldby, og jeg er super tilfreds med min rolle, hvor jeg spiller meget med nogle gode piger på holdet, og der er stor tiltro til mig. Så det var en nem beslutning, siger hun til TV 2 SPORT.

Woller har spillet i Bietigheim siden januar 2017, hvor hun midt i sæsonen skiftede væk fra FC Midtjylland. I resten af sæsonen i Tyskalnd scorede hun 45 mål og havde dermed en stor andel i klubbens mesterskab.

Midt i denne sæson overvejede hun, om hun skulle skifte tilbage til Danmark, men mavefornemmelsen sagde, at hun skulle skrive under på en ny aftale.

- Jeg kunne se, de fik forlænget med nogle spillere, som gør, at holdet til næste sæson bliver stærkere end i år.

- For mig handler der om at spille med om titler og at spille Champions League, som jeg elsker.

Glæde fra træneren

Forlængelsen med SG Bietigheim er noget, der glæder den danske træner i klubben, Martin Albertsen.

- Fie bringer meget international erfaring til vores hold, og hun er den bedste forsvarsspiller på sin plads, jeg nogensinde har trænet. Selv i angrebet er hun en af ​​de bedste i verden. Jeg er meget glad for, at vi kan fortsætte med at holde på hende, siger han i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

Venstrefløjen har tidligere udtalt sig om forskellene ved at spille på et dansk hold kontra et tysk. For i Tyskland bliver der ikke trænet lige så hårdt - men oftere.

- Det kan være lidt hårdt, når man har spillet 60 minutter og så skal til at lave bevægelser igen (efter kampen, red.).

SG Bietigheim ligger efter 13 runder nummer to i Bundesligaen. To point efter førerholdet Thuringer.