- Jeg har aldrig set en skyde så hårdt stående, siger ligamålmand

Kasper Larsen, Mors-Thy-målmand, har aldrig set én skyde så hårdt som Erik Toft. Han var med til at sikre to point til Mors-Thy tirsdag aften.

Storskytten Erik Toft kunne tirsdag aften sikre, at Mors-Thy kunne tage en sejr på 24-23 over Skanderborg Håndbold.

Bagspilleren sendte det sidste og afgørende mål ind, selvom han måske tog for mange skridt. Det ændrer dog ikke på, at Erik Toft besidder store evner, når det kommer til at afslutte, og det har Mors-Thy-keeperen, Kasper Larsen, da også tænkt på til træning.

- Han skyder hårdt. Der er et par gange, hvor jeg nogle gange trækker armen lidt til mig for at skåne albuen. Han skyder gudsjammerlig hårdt - specielt når han trækker den til kort hjørne. Den kommer sindssygt hurtigt, siger Kasper Larsen til TV 2 SPORT.

- Jeg har aldrig set en skyde så hårdt fra stående

Den store skudstyrke er også noget, der imponerer TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard, som fremhæver Tofts spidskompetence.

- Bolden må sidde godt i næven, og så er han jo en kraftkarl. Han får sikkert løftet noget jern, og så afvikler han hurtigt, siger han.

Kasper Larsen fortæller, at Erik Toft er et vigtigt våben for Mors-mandskabet, hvis de skal vinde kampe. Derfor arbejder skytten også hele tiden på at blive bedre.

- Han skyder hurtigt og godt til det lange hjørne, men han skal variere det engang i mellem. Jeg har aldrig set en skyde så hårdt fra stående. Selvom han ikke kommer i fart, kommer der så meget ud af den arm. 

- Toft arbejder på mange skudvarianter og på at udvikle det hele tiden, så den kommer hårdt. Jeg er glad for, at jeg spiller på hold med ham og ikke mod ham, siger Kasper Larsen.

Erik Toft skal igen indstille skudarmen om en uge, hvor Mors-Thy møder TTH Holstebro på udebane.