Skanderborg-spiller føler sig bortdømt efter tæt afgørelse

Mors-Thy tog en smal sejr, da de tirsdag aften mødte Skanderborg i herrernes bedste række. Efterfølgende bliver der dog sået tvivl om det sidste mål.

Med halvandet minut tilbage af kampen i mellem Mors-Thy og Skanderborg Håndbold var stillingen helt lige.

Men så fik Erik Toft fra Mors-mandskabet bolden i hænderne, og han rettede blikket direkte mod Skanderborg-målet. Han stormede igennem forsvaret og fik bragt sit hold foran med én. Scoringen slap dog ikke udenom omtale efter kampe.

Men der var jo også en hånd i ryggen, så man kunne også fløjte noget andet

Søren Hansen, cheftræner for Mors-Thy

Jonas Samuelsson fra Skanderborg-holdet mente nemlig, at Toft tog for mange skridt, da han bragte Mors-Thy foran med 24-23.

- Jeg synes, at den var meget tydelig. Jeg stod længst ude i hjørnet, og jeg kunne se den. Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, men jeg synes, at dommerne tog mange beslutninger, hvor jeg ikke kan forstå, siger Jonas Samuelsson til TV 2 SPORT efter kampen.

Føler I, at I blev bortdømt?

- Ja, det synes jeg lidt. Der er så mange situationer på ydersiden, hvor det giver frikast i en ene ende, men straffekast i den anden. Ellers får de et lille frikast, når de skyder og misser, imens de kører kontra, når det er mod os.

- Men jeg skal ikke sidde og sige, at det kun er dommerne, der afgør kampen. Det er det slet ikke. 

- I denne kamp gik det måske vores vej

TV 2 SPORTs håndboldekspert Bent Nyegaard erkender også, at billederne er meget klare, og at det ikke skulle have været et mål.

- Der var klart for mange skridt, så det er ikke godt dømt. Billederne er meget tydelige, men dem har dommerne jo ikke, siger Bent Nyegaard. 

Søren Hansen, cheftræner for Mors-Thy Håndbold, er enig i, at dommerne måske skulle have fløjtet, men at det ikke nødvendigvis behøves at have været for skridt.

- Der var jo også en hånd i ryggen, så man kunne også fløjte noget andet. Det var et meget, meget vigtigt mål, og det viser bare, hvad Erik står for. Han er ikke bange for at tage ansvar. 

- I denne kamp gik det måske vores vej, men mod Skjern gjorde det ikke. De havde mange tvivls kendelser, og der blev langt et gevaldigt pres, så jeg synes i bund og grund, at de slap heldigt fra dagen, siger cheftræner Søren Hansen.

Mors-Thy skal forsøge at bruge sejren positivt, når de om en uge skal møde TTH Holstebro på udebane.