Comeback var ikke nok for Mors-Thy mod BSV

16x9
Mors/Thy var tæt på point, men endte med at kigge langt efter sejren mod BSV. Foto: TV 2 SPORT

Topholdet fra Bjerringbro-Silkeborg var for stor en mundfuld for Mors-Thy, da de to hold tørnede sammen i 888 Ligaen mandag aften.

Hjemmeholdet Mors-Thy var langt nede i sækken i løbet af første 30 minutter, hvor gæsterne fra BSV skød værterne i sænk.

Det var især et taktisk træk fra Bjerringbro-Silkeborg, der voldte værterne problemer.

BSV begyndte kampen i en 4-2-opstilling, hvor Jesper Nøddesbo og Michael V. Knudsen begge to var at finde på stregen, mens gæsterne ikke havde nogen egentlig playmaker.

Træner Peter Bredsdorff-Larsens strategi fungerede, men da udeholdet begyndte at skifte ud fik Mors-Thy kontakt. Mod slutningen af første halvleg lykkedes det alligevel værterne at komme lidt tilbage i opgøret, så de kun var bagud med tre ved pausen – 12-15.

Mors-Thy pressede BSV

Den gode afslutning på første halvleg viste sig hurtigt blot at være begyndelsen på en god periode for Mors-Thy.

I løbet af lige over fire minutter af anden halvleg havde hjemmeholdet udlignet til 15-15. Kampen var åben.

BSV fik af flere omgang skabt et forspring på to mål, men hver gang fik Mors-Thy kæmpet sig tilbage.

Først med fire minutter tilbage fik gæsterne for alvor etableret et komfortabelt forspring på tre mål ned til hjemmeholdet. Det kunne et hårdt og godt fightende Mors/Thy-mandskab ikke overvinde.

Dermed endte kampen 26-30.

Bjerringbro-Silkeborg er nummer tre i ligaen med 34 point, mens Mors-Thy er lige uden for slutspillet på en 9.plads med 19 point for 23 kampe.

Begge hold har tre kampe tilbage i grundspillet.