Pytlick henter landsholdsmålmand til Odense

16x9
Tess Wester skifter fra tysk til dansk håndbold. Foto: Attila Kisbenedek / Ritzau Scanpix

Odense Håndbold bliver i næste år forstærket på målmandsposten med hollandske Tess Wester.

Inden den igangværende sæson oprustede cheftræner Jan Pytlick og Odense Håndbold kraftigt med flere landsholdsspillere.

Fra den kommende sæson får klubben også glæde af Hollands landsholdsmålmand Tess Wester, der kommer til fra Bietigheim i den tyske Bundesliga.

- Jeg er glad for, at Tess har valgt at spille i Odense Håndbold. Hun er en målmand fra den øverste hylde med masser af international erfaring, både fra Champions League og fra det hollandske landshold, hvor hun har været med i flere slutrunder, siger Jan Pytlick i en pressemeddelelse.

Odense råder i forvejen over Emily Stang Sando og Althea Reinhardt, der begge har landskampe på cv'et for henholdsvis Norge og Danmark.

Tess Wester har vundet både EM- og VM-sølv med Holland, mens hun sammen med Bietigheim er blevet tysk mester og har spillet Champions League.

Nu rejser hun altså nordpå til Odense og den danske liga.

- Jeg glæder mig til at skulle starte i Odense Håndbold. Det er en klub med en dygtig træner og et stærkt hold, der klarer sig rigtig godt. Odense Håndbold har også store mål for fremtiden, og det er mål, der også matcher mine egne mål og ambitioner for fremtiden. Derfor tror jeg også, at Odense Håndbold, og jeg selv er et godt match, siger Tess Wester.

Odense Håndbold regnes for den helt store favorit til at blive dansk mester i denne sæson.

Klubben blev nummer to i grundspillet efter København Håndbold og har så godt som sikret sig en plads i DM-semifinalen.