Norsk stjerne knust efter CL-nederlag - nu stopper hun karrieren

16x9
Marit Frafjord var skuffet over indsatsen, efter CSM Bucuresti tabte med seks mål til ungarske Györ i Champions League Foto: TV2 Norge

Den tidligere landsholdsspiller for Norge Marit Frafjord stopper karrieren, efter hendes klub CSM Bucuresti lørdag missede Champions League-finalen.

To OL-guldmedaljer, fire europamesterskaber og én guldmedalje ved VM. 

Det er, hvad Marit Malm Frafjord har i løbet af karrieren har vundet med det norske håndboldlandshold, men nu er det slut. Søndag har den 32-årige stregspiller annonceret sit karrierestop. 

- Det har været mit liv i 15 år, og jeg har været heldig og opleve så meget. Men nu føler jeg, at det er nok, siger Marit Malm Frafjord til det norske medie NTB ifølge Aftenposten

Marit Malm Frafjord spillede lørdag sin sidste kamp i karrieren, da hun sammen med sin klub, CSM Bucuresti, tabte semifinalen i Champions League mod ungarske Györ, hvorfor hun glippede muligheden for endnu en triumf. 

- Jeg er meget skuffet. Det gør ikke noget, hvis man taber, efter man har givet alt, men vi spiller bare en lortekamp, sagde Marit Frafjord til TV2 Norge efter lørdagens nederlag. 

- Jeg føler, vi har et hold med fantastiske spillere, men i dag var der intet, der fungerede. Jeg føler, vi maks spiller på 50 procent, og det er det værste, når man taber på den måde, sagde hun videre. 

Marit Frafjord stopper dermed karrieren uden at have vundet det fornemste trofæ i klubhåndbold. I 2015 blev hun nummer tre sammen med Larvik. 

Stregspilleren har tidligere spillet i Viborg HK i fire sæsoner, inden hun rykkede videre til Larvik. Forud for den netop overståede sæson skiftede hun til Bucuresti, hvor hun altså kun nåede at spille én sæson.