Lars Rasmussen indstiller jobsøgning - flere klubber har vist interesse

16x9
Lars Rasmussen er en glad mand, da han nærmer sig en afklaring på fremtiden. Foto: TV 2 SPORT

Lars Rasmussen fortæller, at han har modtaget de jobtilbud, han skal have. Han mangler nu bare at beslutte, hvad fremtiden skal byde på.

Håndboldtræneren Lars Rasmussen har ikke haft travlt, efter han i slutningen af februar fik at vide, at han var færdig i ungarske Siofok.

Klubbens præsident meddelte den 42-årige dansker, at de ikke ønskede at fortsætte samarbejde. Derfor har danskeren siden været på klubjagt.

Nu lukker han dog for klubsøgningen, da han har fået flere tilbud ind, som han er tilfredse med. Nu mangler han bare at beslutte, hvad den nye arbejdsplads skal hedde.

- Jeg har ikke haft travlt. Jeg er nok ved at have styr på det, men jeg har bare haft lidt svært ved at beslutte, om jeg skal blive i udlandet eller tage hjem til Danmark. Det afgør jeg første 100 procent, når vi har spillet sidste kamp næste onsdag. Det peger måske lidt mod udlandet, men det er ikke noget, der er helt sikkert endnu, siger Lars Rasmussen til TV 2 SPORT.

- Der er muligheder for både Danmark, Tyskland og Ungarn, og det skal jeg til at tage den sidste beslutning om. Jeg har ikke skrevet under på noget. Men det vil ske inden for en overskuelig fremtid.

- En beslutning inden alt for længe

Lars Rasmussen kom til Siofok forud for denne sæson efter at have trænet Ringkøbing Håndbolds kvinder.

Danskeren havde egentlig skrevet under på en treårig kontrakt med klubben, men Siofok valgte at udnytte en klausul i kontrakten, der betød, at Lars Rasmussen snart er fortid i klubben.

Jeg er glad for at være træner og glad for, at der er nogle, der føler, at jeg har gjort det godt

Lars Rasmussen

Men det har ikke presset ham til at finde en ny klub med det samme.

- Jeg har valgt at mærke efter, hvad det er, jeg vil. Men der er nogle beslutninger, der skal tages. Klubberne vil også gerne have et svar. Jeg har lovet dem, at jeg tager en beslutning inden alt for længe.

- Jeg har været så heldig, at klubberne har kontaktet mig. Det er alle sammen klubber, som jeg finder meget interessante. Det er en rar måde at gøre det på, siger Lars Rasmussen.

Har haft et godt år

Lars Rasmussen har haft en god sæson i Ungarn, hvor det er blevet til gode resultater samt en personlig udvikling for danskeren.

Og det vil han gerne fortsætte med i sin kommende klub.

- Efter det her år, hvor det er gået rigtig, rigtig godt med resultaterne og min udvikling, så er det klart, at jeg ikke vil gå ned på et lavt niveau. Jeg er glad for at være træner og glad for, at der er nogle, der føler, at jeg har gjort det godt.

- Det er både mænd og kvinder, der er i spil, og så er det også topklubber eller rimelige økonomisk stærke klubber, som kan gøre en forskel i de ligaer, de spiller i.

Siofok er lige nu nummer fem i den ungarske liga, 15 point efter førerholdet fra Györ. Rasmussens klub får besøg af Vasas i den sidste ligakamp på onsdag.