Ringkøbing forstærker sig med makedonsk landsholdsspiller

16x9
Natasha Nolevska skifter til Ringkøbing Håndbold Foto: Ole Nielsen / Scanpix

Den makedonske landsholdsspiller Natasha Nolevska flytter inden længe til Ringkøbing.

Højrefløjen Natasha Nolevska har sat sin underskrift på en toårig aftale med Ringkøbing Håndbold.

- Hun er en spiller, som passer rigtig fint ind i vores spilkoncept. Hun er en hurtig fløjspiller, som vil fungere rigtig godt i forhold til vores kontraspil, vores offensive forsvar og den hurtige midte, som er vores varemærke, fortæller bestyrelsesformand i Ringkøbing Håndbold, Lars Ørgaard Buhl, til TV 2 SPORT.

Natasha Nolevska bestod onsdag det obligatoriske lægetjek og stopper derfor efter bare en enkelt sæson i Viborg, når kampene om DM-bronze er færdigspillet.

- Hun har altid spillet godt, når vi har mødt Viborg, og hun kender Danmark og den danske liga. Hun har teknisk snilde og er god til at afslutte, så vi glæder os til at byde hende velkommen, lyder det fra Lars Ørgaard Buhl.

Ringkøbing Håndbold sluttede næstsidst i HTH GO-ligaen i denne sæson, men klubben håber, at man inden længe kan være med blandt de otte bedste i ligaen og dermed sikre sig en plads i slutspillet.

- Ottendepladsen er jo det, vi drømmer om og står op for hver morgen. Men det bliver svært. Når vi kigger på vores økonomi, og det budget vi har, så ved vi godt, at vi lige nu ikke er blandt de bedste.

- Men det arbejder vi hårdt på at blive. Vi har et spilkoncept, som vi har bygget op de sidste 3-4 år, og det arbejder vi fortsat videre på. Kontinuitet er en meget vigtig faktor for os i kampen om at opnå en endnu bedre placering i ligaen, lyder det fra klubbens bestyrelsesformand, der lige nu glæder sig over at få tilført noget landsholdsrutine.

- Det er altid rart med erfaring med på holdet, men det gør selvfølgelig ikke det hele. Vi har haft flere landsholdsspillere i klubben gennem tiden. Både danske og udenlandske. Og jeg ved, at både byen og holdet kommer til at tage rigtig godt imod Natasha Nolevska.