Skjern-profil stormede ud for at give guldkrammer: - Han gør alt for os

Skjern Håndbolds bestyrelsesformand, Carsten Thygesen, får stor ros for sit arbejde, efter at klubben vandt det danske mesterskab.

I sekunderne efter Skjerns danske mesterskab var en realitet stormede Kasper Søndergaard ud mod sidelinjen.

Skjern-profilen havde kurs direkte mod én mand. Det var bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen, der som den første fik en ordentlig krammer midt i guldrusen.

- Jeg synes, at han om nogen er manden bag dette projekt Skjern Håndbold, og mange af os spillere skylder ham rimelig meget. Han gør alt for os og for klubben og for vores koner, siger Kasper Søndergaard til TV 2 SPORT.

- Han gør det selvfølgelig sammen med hele klubben, men han er en god mand, og jeg er så glad på hans vegne. Nu har han både tabt med Brøndby og Liverpool, så han havde brug for det her, siger Kasper Søndergaard med henvisning til, at superligaklubben Brøndby tabte det danske mesterskab, mens Liverpool måtte se Real Madrid vinde Champions League-finalen.

Profilen Kasper Søndergaard stormede ud for at give guldkrammer til bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, Carsten Thygesen. Video: Martin Gottschalk Aksglæde

Bestyrelsesformanden var selv mere beskeden, da han blev bedt om at forholde sig til sin store andel i Skjern Håndbolds succes.

- Vi har fortjent det alle sammen. Vi har kæmpet for det her i mange år og været så tæt på og lige ved og lige manglet det sidste, siger Carsten Thygesen, der nervøst så til i slutsekunderne af kampen, hvor Skjern Håndbolds målmand Emil Nielsen med en fodparade sikrede sejren over Bjerringbro-Silkeborg.

- Jeg kan ikke lige helt forstå det. Men Emil har sagt hele året, at han altid tager den sidste, så derfor var jeg meget rolig. Nej, det var jeg ikke, siger Carsten Thygesen med et smil.

Skjern Håndbold vand sin første DM-titel i 19 år, da Bjerringbro-Silkeborg blev besejret med 27-26, efter at den første DM-finale endte 29-29.