Afstemning: Vær med til at kåre årets jubelscene

En fantastisk håndboldsæson skal fejres. Det sker mandag aften, hvor Dansk Håndbold Award løber af stablen - her skal årets bedste jubelscene kåres.

Se Dansk Håndbold Award direkte på TV 2 SPORT fra 17.15 og fem timer frem mandag aften.

Nogle situationer fortjener en jubelscene udover det sædvanlige. Vi har fundet nogle af håndboldsæsonen 2017/2018s bedste bud på, hvordan en scoring, en sejr eller en fantastisk holdindsats kan – og bør - fejres. Lige fra den lidt våde til den halvnøgne af slagsen.Ved mandagens Håndboldaward skal den bedste findes, og magten ligger hos jer brugere. I kan vælge mellem følgende:

Første kandidat til årets jubelscene byder op til en lille svingom. GOG’s dansetrold i målet, Ole Erevik, viste de forbudte trin, efter han scorede fra eget målfelt mod TTH Holstebro.

Og vi bliver på dansegulvet hos listens nummer 2: Ann Grete Nørgaard og Line Uno viste hidtil uopdaget talent udi den moderne ”flossdance”, efter at de sammen med resten af Viborg-holdet bookede semifinalepladser.

Mors-Thys Nickolei Jensen havde åbenbart ikke fået motion nok, da han efter tid med et formidabelt frikast mod Skanderborg, smed trøjen og tog en lille løbetur hallen rundt med holdkammeraterne halsende efter.

Løbe kan også assisterende træner i Skjern, Henrik Kronborg. Efter, at klubben spillede sig i semifinalen med etmålssejr over Aarhus, tog Henrik Kronborg en tur på tværs af banen, hvor han viste høje knæløft, der i sig selv er en applaus værd.

Sidste bud på listen er lidt af en tåreperser. Som det er med de store følelser, kan de være svære at få under kontrol nogle gange – det viste København Håndbolds cheftræner, Claus Mogensen, da han lod tårerne få frit løb i guldinterviewet efter DM-finalen.

Se de fem bud i videoen øverst og vær med til at give din stemme på, hvilken håndboldpersonlighed, der i sæsonens løb har præsteret den bedste jubelscene.

Afstemning