Nikolaj Jacobsen skældte ud på stortalent: - Det var berettiget

Lasse Møller måtte lægge øre til en utilfreds landstræner, som ikke var tilfreds med, at GOG-spilleren missede sin mand i forsvaret.

Nikolaj Jacobsen overdøvede larmen i Gigantium i Aalborg i midten af anden halvleg mellem Danmark og Schweiz.

Gæsterne havde netop reduceret til 14-16, da den danske landstræner udbrød et 'for helvede mand'. Rettet mod stortalentet Lasse Møller, der var trådt for langt ind i banen og havde misset sin opdækning på venstre back.

Efter 13 sekunders råberi tog Jacobsen en timeout, hvor han fortsatte med at skælde ud på Lasse Møller.

- Hvad fanden står du helt derinde for, spurgte han anklagende.

- Jamen, jeg troede, begyndte Møller sit svar, inden han blev afbrudt.

- Så må du kaste dig. Vi pisser rundt i det forsvar nu, udbrød Jacobsen, inden han fortsatte timeouten i et mere roligt toneleje.

Nikolaj Jacobsen råbte ad Lasse Møller, da GOG-spilleren missede sin mand.
Nikolaj Jacobsen råbte ad Lasse Møller, da GOG-spilleren missede sin mand. Foto: TV 2

Timeouten så ud til at virke for det danske landshold, da de kom tilbage og vandt kampen med 29-22.

Lasse Møller synes efter kampen, det var helt i orden, at han blev sat på plads af landstræneren. For han mente ikke selv, han havde spillet en god kamp.

- Jeg synes, det var meget berettiget. Jeg var for meget på toppen af en stregspiller, og så var der nogle prioriteringer, der var forkerte, som jeg synes, vi fik løst fint, efter jeg havde fået et skrald af træneren. Så det må have virket.

- Jeg tror på, man lærer ved at have dårlige oplevelser. For så er der en hel masse at lære af de fejl, man går og laver defensivt og offensivt.

Nikolaj Jacobsen, Lasse Møller og resten af det danske landshold tager nu på træningslejr til Caribien, hvor de over den næste uge skal spille to træningskampe mod Frankrig.