Team Esbjerg får ny direktør

16x9
Estavana Polman og Team Esbjerg får ny direktør den 1. juli. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Team Esbjergs nuværende direktør, Per Kristiansen, tager et skridt ned, og ind kommer Hans Christian Warrer.

Den 1. juli sker der noget nyt i Team Esbjerg. Noget, der ikke er sket i syv år.

Her får håndboldklubben en ny direktør. Han hedder Hans Christian Warrer og kommer fra en stilling som Golfmanager i Esbjerg Golfklub. Nu skifter han golfbolde ud med håndbolde, og det er han ganske fornøjet over.

- Jeg tør godt sige, at den nye post i Team Esbjerg er noget af et ønskejob for mig, og jeg glæder mig til opgaven. Det gælder også samarbejdet med bestyrelsen, hvis medlemmer jeg har et godt kendskab til, siger den kommende direktør i pressemeddelelsen.

Skiftet på direktørposten er ganske udramatisk, eftersom den nuværende direktør, Per Kristiansen, selv valgte at stoppe efter syv år på posten.

- På det personlige plan har jeg i takt med klubbens vækst mærket en stigende arbejdsbyrde, og den ønskede jeg i længden ikke at tage på mig. Derfor er det 100 procent min beslutning at forlade direktørposten. Mit håb er, at Team Esbjerg også i fremtiden vil være præget af ånden, at alle hjælper alle, siger Per Kristiansen, som nu får en 'central funktion som administrations- og kampansvarlig' i klubben.

Team Esbjerg endte i denne sæson som nummer 4 i ligaen.