Landsholdsspiller skifter Ribe-Esbjerg ud med tysk topklub

16x9
Jacob Holm skal til tysk håndbold. Foto: TV 2 SPORT

Jacob Holm skifter til Füchse Berlin med omgående virkning.

Landsholdsspilleren Jacob Holm kommer ikke til at optræde i de danske håndboldhaller længere. 

Den 22-årige topscorer i Ribe-Esbjerg skifter med omgående virkning til den tyske topklub Füchse Berlin, efter klubberne er blevet enige om en overgangsum. 

- Vi har sendt et bud til klubben (Ribe-Esbjerg, red.) og jeg håber, det kan gå i orden. Jeg ved mere i løbet af de kommende timer og dage, fortalte Füchse Berlins direktør Bob Hanning torsdag formiddag til TV 2 SPORT.

Og det tilbud er nu blevet accepteret af Ribe-Esbjerg, der lader Jacob Holm forlade klubben med det samme.

- Det er rigtig nok. Jeg kan godt bekræfte, at Jacob skal til Füchse Berlin. Vi har skrevet under, så det skulle være på plads, fortæller Ribe-Esbjergs næstformand og storsponsor Johnny Nim til TV 2 SPORT, efter JydskeVestkysten torsdag morgen erfarede skiftet.

Jacob Holm forlængede sidste år sin kontrakt i Ribe-Esbjerg med tre sæsoner, men den kontrakt har den tyske storklub altså nu købt ham fri af.

Jacob Holm lavede 168 mål - sjetteflest af alle - i 888ligaen i sidste sæson. 

Füchse Berlin blev nummer tre i den tyske bundesliga i sidste sæson efter Rhein-Neckar Löwen og mestrene fra Flensburg-Handewitt og har allerede en dansk landsholdsspiller i klubben. Hans Lindberg har været Füchse Berlin-spiller siden 2016 og har kontrakt indtil sommeren 2021.