Odense-spiller var ’chokeret og skuffet’ – nu skifter hun til ligarivaler

Den norske målvogter Emily Sando skifter fra vicemestrene til danmarksmestrene fra København Håndbold.

Der er kommet styr på antallet af målmænd hos Odense Håndbold, efter at de pludselig havde en tilovers.

Emily Sando, som i april fik besked på, at hun måtte se sig om efter ny arbejdsgiver, skifter til København Håndbold på en treårig kontrakt. Dermed slutter en hård tid for nordmanden, som både var chokeret og skuffet, da hun fik at vide, at holdet satsede på Tess Wester og Althea Reinhardt til den kommende sæson.

- Det kom meget som et chok for mig. Det må jeg sige. Jeg fik beskeden i går, så jeg er virkelig chokeret og skuffet. Det vidste jeg ingenting om. Det var helt nyt for mig, sagde Sando til TV 2 SPORT i april.

Fire måneder senere tager hun nu afsked med DM-finalisterne, efter at hun fik besked på, at hun i princippet var fritstillet, selvom hun havde kontrakt med holdet til 2020.

- Tiden i Odense har på mange måder været god, men også udfordrende. Der var et stort pres på os fra start til slut. Mange skulle finde sin plads, det inkluderede også mig, og det tog lidt længere tid end forventet. Vi fik rettet nogle ting til, og det tog os hele vejen til finalen. Det var fedt, siger Sando i Odense Håndbolds pressemeddelelse og fortæller om sine ambitioner hos sin nye klub til TV 2 SPORT.

- Jeg vil være med til noget stort. De skal spille Champions League, og de spiller med i toppen i den danske liga. Så det glæder jeg mig helt vildt til. 

Sølv med Odense - guld med København i den kommende sæson?

- Ja, det bliver det, siger Sando.

Cheftræner Jan Pytlick er glad for, at der er kommet styr på målmandssituationen i Odense Håndbold og ønsker Sando held og lykke fremover.

- Sando er en fantastisk håndboldspiller og en fantastisk person. I den korte tid, hun har nået at være i Odense, har hun sat et stærkt og flot aftryk og indtryk både på og uden for banen, siger cheftræner Jan Pytlick.

København Håndbold blev dansk mester i maj efter en sejr over Odense i den tredje DM-finale.