Dansk landsholdsstreg forlænger med tysk tophold

16x9
Anders Zachariassen bliver i Flensborg i yderligere tre år. Foto: Antonio Bronic / Ritzau Scanpix

Anders Zachariassen fortsætter i Flensburg-Handewitt til 2021.

Den danske landsholdsstreg Anders Zachariassen har forlænget sin aftale med SG Flensburg-Handewitt, så den nu gælder til 2021. Det meddeler den tyske topklub i en pressemeddelelse.

- SG er og bliver min klub. Jeg er glad for at spille her indtil 2021 som minimum, og min familie føler sig også meget godt tilpas i Handewitt. Vi har et godt hold med gode trænere og gode fans, og jeg tror, ​​at jeg med min erfaring både i klubben og på landsholdet kan bidrage meget til den sportslige succes, lyder det fra 26-årige Zachariassen i pressemedelelsen.

Den danske stregspiller har spillet 177 kampe og scoret 277 mål for klubben, siden han skiftede dertil i 2014. 

- Anders Zachariassen er en vigtig søjle i vores hold. Kontinuitet er meget vigtigt for os, og med det her mandskab tror vi på, at vi i de kommende år vil fejre nye succeser, siger direktør Dierk Schmäschke, der møder opbakning fra cheftræner Maik Machull:

- Det er meget vigtigt for os at have spillere med en mentalitet som Anders Zachariassen, der har en langsigtet loyalitet over for os.

Også 20-årige Magnus Rød har forlænget sin aftale med SG Flensburg-Handewitt. Den norske bagspiller fortsætter i klubben til 2022.