Tidligere KIF-profil melder sig i koret: Jeg har også penge til gode

16x9
Konstantin Igropulo spillede i KIF Kolding fra 2015-2017. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Russeren Konstantin Igropulo har stadig penge til gode fra sin tid i Danmark, hvor han i to sæsoner spillede for de daværende KIF Kolding København.

Konstantin Igropulo sluttede sin tid i KIF Kolding med et rødt kort og manglende løn i maj 2017.

Mens kortet for længst er glemt, er pengene det ikke, for den stærke russer har nemlig endnu ikke fået udbetalt resten af sit tilgodehavende fra klubben.

Dermed melder han sig på banen som endnu en i rækken af tidligere spillere, der har penge til gode i KIF, efter Bo Spellerberg, Lars Jørgensen, Marcus Cleverly og en fysioterapeut har begæret klubben konkurs.

- Lige nu har jeg faktisk ikke fået alt. Jeg mangler en månedsløn. Jeg snakkede med Jens Boesen (tidl. direktør i KIF Kolding, red.) i sommer, før han forlod klubben. Vi mødte hinanden ved Final4 i Köln, og han lovede mig, at sagen ville blive lukket snart, men derfra skete der intet, fortæller Igropulo til TV 2 SPORT.

Og det er der stadig ikke, i hvert fald for Igropulos vedkommende. 

Onsdag aften lovede KIF's investorer de nuværende spillere, at klubben ikke lukker, men russeren har stadig ikke hørt noget nyt om sin manglende løn, selvom han var i kontakt med klubben for bare nogle dage siden.

- Jeg skrev til klubben ’kom nu, lad os afslutte det, for folk vil gerne vide, hvad der sker'. Jeg vil ikke være imod klubben, for jeg har intet imod dem. Jeg vil bare komme videre.

Også tidligere på måneden kontaktede russeren KIF for at blive klogere, men den mission lykkedes heller ikke. 

- Lige nu er det sådan, at jeg må vente. Jeg er bare bange lige nu, for jeg ved, at der sker noget. Selvfølgelig sluttede jeg med at spørge ind til gælden, for jeg vidste, at Jens ikke var der mere. Altså er ham, jeg snakkede om situationen med, der ikke mere, så jeg ville snakke med hvem som helst, der kunne give mig svar, fortæller han. 

Har tidligere presset på

Selv da Igropulo stadig var i klubben, begyndte det for alvor at gå skævt med lønningerne. 

Flere profiler samt træneren manglede løn, nogle af dem for flere måneder, og da sæsonen sluttede virkede både Igropulo og den tidligere holdkammerat Niko Mindegia glade for at kunne forlade Danmark.

En måneds tid senere benyttede Igropulo Intagram til at bede om sin manglende løn.

Under et billede, som KIF slog mod med en præmiecheck på 75.000 kroner, bad han om at få præmiepengene overført til sin konto. 

Opslaget med kommentarer på KIF Kolding Københavns Instagram-profil.
Opslaget med kommentarer på KIF Kolding Københavns Instagram-profil. Foto: Screendump

I dag har piben dog fået en anden lyd, og russeren håber i stedet, at KIF Kolding overlever problemerne. 

- Jeg venter på at se, hvad der sker. Jeg vil ikke skabe flere problemer for klubben. Jeg vil aldrig presse det igennem. Så kan vi diskutere den sidste månedsløn, men er jeg den eneste, der ikke får penge, vil jeg sige, at jeg også vil have dem, fortæller russeren. 

TV 2 SPORT har desuden været i kontakt med en lang række tidligere KIF'ere, hvor navne som Antonio Garcia, Carlos Ortega, Kim Andersson, Søren Haagen, Sebastian Augustinussen og Lasse Andersson slår fast, at de ikke har noget udestående med klubben.

Konstantin Igropulo er i øjeblikket skadet og klubløs, træner med sit landshold for at komme tilbage i topform.