Esbjerg-stjerne føler sig godt tilpas efter comeback fra hjernerystelse

16x9
Estavana Polman. Foto: TV 2 SPORT.

Team Esbjerg-profilen Estavana Polman har det godt efter sit comeback, hvor hollænderen blev topscorer i sejren over Silkeborg-Voel.

Lidt over tre uger efter at have knaldet hovedet ind i et knæ i en ligakamp den 15. september mod Skanderborg, bragede Estavana Polman igennem som topscorer for Team Esbjerg i HTH Ligaen.

Hollænderen lavede mandag aften 11 mål på 18 forsøg i sejren på 28-26 på udebane over Silkeborg-Voel.

- Efter min hjernerystelse føler jeg mig godt tilpas. Jeg er glad for, at jeg kunne yde fint for holdet, og jeg håber, at jeg kan fortsætte det arbejde, siger Estavana Polman til TV 2 SPORT.

Team Esbjergs sejr blev først endegyldigt sikret med en scoring få sekunder før tid. Vestjyderne var også under pres og bagud i store dele af kampen, hvor Silkeborg-Voel åbnede bedst i både første og anden halvleg. Opgøret var undervejs en uskøn affære med 31 tekniske fejl.

- Du skal også vinde de grimme kampe. Jeg synes, at vi gjorde et godt stykke arbejde. Det var meget vigtigt at vinde kampen. Det gik ikke godt til at begynde med. For at være ærlig har jeg aldrig spillet godt i Silkeborg, men vi vandt, og det er det vigtigste, siger Estavana Polman.

Team Esbjerg indtager nu tredjepladsen i ligaen to point efter Nykøbing Falster og Odense efter de første syv kampe i HTH Ligaen.

Ifølge Esbjerg-profilen viste indsatsen mod ligaens ottendeplads Silkeborg-Voel langt fra vestjydernes niveau.

- Der er meget mere i os. Hvis vi kan få det til at fungere, så kan vi nå langt. Hvis vi kun ser på træningen, så har vi trænet virkelig godt i denne uge. Måske skulle vi ikke have trænet så godt, så havde vi spillet lidt bedre, siger hollænderen med et smil og understreger, at Team Esbjerg går efter guldet.

Team Esbjerg spiller næste kamp på fredag, hvor modstanderen på hjemmebane er TTH Holstebro.