Aalborg-profil måtte bores i knæet – ude i op til fem måneder

16x9
Buster Juul må nøjes med at kigge på sine holdkammerater de næste måneder, da han er ude med en skade. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Aalborgs fløj Buster Juul kan se frem til en længere skadespause på mellem fire til fem måneder efter en operation i knæet.

25-årige Buster Juul havde håbet på, at han ’kun’ skulle være ude to til tre måneder, efter han torsdag blev opereret i sit højre knæ.

Men da Aalborg-fløjen kom til sig selv efter operationen, havde lægerne dårligt nyt med til ham.

- Da operationen begyndte, var der to mulige udfald. Det var en kikkertoperation, hvor de enten skulle file noget brusk af i knæet eller bore ind i lårbensknoglen. Det blev desværre det sidste, fortæller Buster Juul til TV 2 SPORT.

Da lægerne fik åbnet knæet op, kunne de konstatere, at Aalborg-profilen simpelthen ikke havde noget bruskvæv i en del af en knogle i højre knæ, og derfor var nødt til at bore ind i knoglen.

- De tager noget, der minder om en boremaskine, og dermed skaber du noget kunstig brusk efterfølgende. Det er den proces, der tager lang tid, lyder det fra Buster Juul, der nu kan se frem til at være ude i 4-5 måneder.

- Det er et mega hårdt slag for mig, men jeg er også glad for, at det bliver lavet, for de sidste seks måneder har jeg bare været fyld ude på fløjen på grund af skaden.

Buster Juul har døjet med en knæskade i over et år. Han har forsøgt at spille gennem smerterne, og givet knæet ro henover sommeren.

Men knæet er ikke blevet bedre for den 25-årige venstre fløj, der derfor var nødt til at blive opereret.

Netop fordi skaden har plaget Buster Juul i så lang tid er han også afklaret med, at det ikke kunne ende med andet end en operation.

- Det er lidt ærgerligt at skulle være ude i så lang tid, men de var nødt til det, for at jeg kunne spille fremadrettet. Lige nu er jeg træt af situationen. Det har jeg tænkt mig at være den næste uges tid, men så begynder arbejdet mod at komme tilbage på banen igen.

Buster Juul har tidligere været ude med en skade i lang tid, efter han oplevede problemer med sin ene albue. Dengang var han ude i op mod et år.