Eksperter: Disse EM-profiler er værd at holde øje med

16x9
Det er de bedste af de bedste spillere, der samles til EM i håndbold. Foto: Scanpix

TV 2 SPORT's eksperter har udvalgt de største udenlandske profiler, som man skal holde øje med under årets EM-slutrunde.

Inden længe vil der igen rulle masser af EM-håndbold over fjernsynsskærmene i de danske stuer. Og mens de danske kvinder selvfølgelig får masser af fokus herhjemme, så vil flere andre hold også have spillere på holdkortet, der kan komme til at drysse lidt ekstra stjernestøv ud på halgulvet, når de går på banen ved EM i Frankrig.

TV 2 SPORT's håndboldeksperter - Lærke Møller, Trine Nielsen og Bent Nyegaard - har udvalgt fem udenlandske spillere hver, som de tror, kan komme til at spille en afgørende rolle for deres respektive hold under dette års EM.

Der er både det unge stjerneskud og de etablerede profiler iblandt, og mens eksperterne har været enige omkring flere spillere, så er der også nogle, som de står alene med. Nedenfor kan I læse om de ti udvalgte spillere, som står i vilkårlig rækkefølge. 

Eksperternes bud på EM's største udenlandske profiler