Hollænder havde lyst til at grave sig ned efter straffekast

Angela Malestein blev grebet ud på et straffekast i kampen mod Kroatien. Efterfølgende havde hun overskud til at grine af det.

Holland havde intet på spil i kampen mod Kroatien, men alligevel var de en klasse over kroaterne onsdag aften og vandt med hele 34-23.

Men ikke alt var klasse fra Helle Thomsens mandskab i kampen.

Vi kommer til at grine en masse på vores værelse i aften

Estevana Polman

I første halvleg fik Holland tilkæmpet sig et straffekast, som Angela Malestein skulle tage sig af.

Malestein gik selvsikkert til linjen, men det skulle hun ikke have gjort, for hendes skud aflod meget at ønske.

Tea Pijevic i det kroatiske mål læste skuddet og greb Malestien ud.

- Det var noget rigtig lort. Jeg havde lyst til at grave mig ned og sige farvel. Det var virkelig et dårligt skud, sagde Angela Malestein til TV 2 SPORT efter kampen, hvor hun havde overskud til at grine af episoden.

Det havde hendes hold- og værelseskammerat Estavana Polman også.

- Jeg missede også en, så vi kommer til at grine en masse på vores værelse i aften, lo Polman, da TV 2 SPORT talte med hende.

Ingen bøde på vej

Da Malenstein blev grebet ud, udbrød TV 2 SPORTs håndboldekspert under slutrunden Sofie Bæk Andersen, at det ville blive dyrt i bødekassen, men det slipper Malestien for.

- Heldigvis har vi ikke en bødekasse på landsholdet, ellers havde denne været dyr.

Udover at undgå en bøde kan Malenstein også glæde sig over, at hendes danske chef heller ikke så 'griberen'.

- Jeg så det slet ikke. Jeg hørte det bare fra bænken, men pyt med det, det lever vi med i sådan en kamp her, lød det roligt fra Helle Thomsen.

Mens der var overskud til i alt tre brændte straffekast for Holland i kampen mod Kroatien, så bliver der næppe det i de næste kampe.

Her skal Holland nemlig ud og kæmpe om en plads i semifinalen. Noget som hollænderne har fået et perfekt afsæt til, da de har vundet alle deres kampe i det indledende gruppespil.