TTH-spiller forsvarer ’fræk assist’: - Hvordan kan du spørge om det?

Jonas Porups aflevering til Vignir Svavarsson var så spektakulær, at han måtte fastslå, at han rent faktisk gjorde det med vilje.

En Skjernspiller stormer ud mod Jonas Porup, der svæver tættere og tættere mod målet. Endnu én støder til i forsøget på at stoppe et potentielt farligt skud.

Men Jonas Porup svæver videre. Han når faktisk næsten forbi forsvarsspillerne, inden han med ryggen til sin medspiller Vignir Svavarsson slipper bolden. Ikke mod mål – men mod Svavarsson, der står helt fri på stregen.

- Det er helt forrygende! Man sidder og tænker: Var det med vilje? En vidunderlig aflevering fra Jonas Porup. En af sæsonens absolut frækkeste og smukkeste assists, udbryder Claus Møller Jakobsen fra TV 2 SPORTs kommentatorplads.

Og det var det altså, fastslår Jonas Porup efter TTH Holstebros sejr på 32-30.

- Ja! Selvfølgelig var det det. Hvordan kan du spørge om det?

- Jeg må hellere få en snak med Claus Møller. Jeg har set ham gøre det nogle gange, så det kan være, det er derfor.

Er det noget, I har gået og øvet?

- Nej, det er det ikke. Man kan se, at når jeg kommer i den fart, så vil de gerne frem til mig. De er klar på, at jeg gerne vil skyde, for det er en af mine forcer – men så var Vignir klar til at modtage bolden derinde.

Den formidable aflevering førte til en stensikker scoring, der bragte TTH foran med 11-10. Det var første gang, TTH kom foran i kampen, som hjemmeholdet endte med at vinde med 32-30.

- Det var en hård kamp – en krig. Men vi var godt hjulpet af sted med et tætpakket Gråkjær Arena, der kunne hjælpe os på vej, siger Jonas Porup om sejren.

Med torsdagens to point ligger TTH Holstebro nummer tre i ligaen. Klubben har 23 point, mens rivalerne fra Skjern ligger nummer syv med 18 point. Begge de to klubber har spillet 17 kampe. Resten af ligaholdene har spillet 16 kampe i grundspillet.