Dameligaens mest assisterende spiller skifter klub

16x9
Skanderborg-profilen Trine Knudsen har skrevet en toårig aftale med TTH Holstebro Foto: Axel Schütt / Ritzau Scanpix

TTH Holstebros håndboldkvinder forstærker sig med Skanderborg-playmakeren Trine Knudsen fra næste sæson.

75 gange har Trine Knudsen haft den næstsidste hånd på bolden før en scoring i denne sæson, og det gør Skanderborg-profilen til spilleren med flest assists af alle i HTH Ligaen.

Men i næste sæson bliver det en af Skanderborgs nærmeste rivaler, der får glæde af den 25-årige playmaker. Trine Knudsen skifter til TTH Holstebro, hvor hun har underskrevet en toårig kontrakt gældende fra sommer. 

- Jeg har haft et ønske om at udfordre mig selv, og lige nu er jeg på et sted i min håndboldkarriere, hvor det er nu, der skal ske noget nyt - og gerne på en lidt større scene. Rent sportsligt ser jeg, at mine sportslige ambitioner kan blive udfoldet i TTH Holstebro, siger Trine Knudsen i en pressemeddelelse fra den vestjyske klub. 

Udover sine 75 assists har Trine Knudsen også scoret 64 mål i denne sæson, og det sender hende op i top 15 på topscorerlisten. 

- Trine har haft stor andel i Skanderborgs resultater i de seneste sæsoner. Jeg har fulgt hende tæt i lang tid, men især i denne sæson har hun overbevist os om, at hun kan tilføje værdi til vores trup i TTH Holstebro. Vi er rigtige glade for, at hun har valgt at komme hertil, siger TTHs cheftræner Pether Krautmeyer i pressemeddelelsen - og lover sin nyerhvervelse en stor rolle på hans hold.

- Trine er en rigtig dygtig playmaker, som har flere spidskompetencer, som vi kan bruge. Først og fremmest er hun den fødte leder på banen, hvor hun især er god til at fungere som en træners forlængede arm. Vi har set et behov for den type på vores hold, og vi ser frem til at give Trine en masse ansvar i vores projekt, siger Pether Krautmeyer.

Med sine 75 assists fører Trine Knudsen i øvrigt klart på listen over flest assists i dameligaen i sæsonen. Nummer to på listen - Team Esbjergs Kristina Liscevic - er noteret for 57. 

TTH Holstebro er lige nu nummer ni i HTH Ligaen med 14 point - fire mere end Skanderborg, der ligger lige efter på 10. pladsen.