- Føles som et nederlag, siger Odense-profil efter første pointtab

Kathrine Heindahl er skuffet over det resultatet mod TTH Holstebro, der samtidig fratager Odense muligheden for at slå rekord i denne omgang.

Efter 21 kampe og 21 sejre mistede Odense Håndbold lørdag eftermiddag for første gang point i dameligaen i denne sæson.

På hjemmebane måtte ligaens tophold nøjes med 25-25 mod TTH Holstebro, men selvom Odense stadig er ubesejret, er det alligevel svært for Odense-profilen Kathrine Heindahl at se positivt på resultatet.

- Det er længe siden, vi har tabt point i den danske liga, og det har jo været superfedt at kunne gøre rent bord indtil nu. Så det var da som at have tabt kampen, fortæller hun om stemningen i omklædningsrummet efter kampen.

- Vi skal ikke tabe point til Holstebro, men hvis vi kigger isoleret set på de sidste tre minutter, skal vi nok være glade for, at vi fik et point og ikke tabte begge.

Hjemmeholdet gik til pause foran med 18-11, men uskarphed foran mål og manglende fysik i forsvaret gjorde, ifølge Heindahl, at det kun lykkedes at score syv mål i anden halvleg, mens TTH Holstebro spillede sig tilbage i kampen.

- Langt hen ad vejen er det jo nok koncentrationen. Det er jo drønærgerligt, men vi har heldigvis nogle point at give af i forhold til førstepladsen i grundspillet.

- Med to-tre kampe i ugen havde jeg ikke forventet, at vi før sæsonen ville have vundet så mange kampe. Det er selvfølgelig fedt, men når der så heller ikke er den her Champions League-plads at spille om som grundspilsvinder, så betyder det jo ikke alverden i sidste ende, siger Heindahl. 

Nærmede sig rekorden

Lørdagens uafgjort resultat betyder dog, at muligheden for at slå rekorden for flest sejre i træk i den danske dameliga har passeret. 

Odenses stime på 21 sejre i træk er ganske vist den længste i de senere år, men i 08/09-sæsonen nåede Viborg HK op på hele 31 sejre i træk fra sejren i DM-finalen over Ikast-Bording den 9. maj til over et år senere, hvor de tabte til KIF Vejen den 16. september i 2009.

Også Slagelse har leveret en længere sejrsstime end Odense, da sjællænderne tilbage i 06/07-sæsonen vandt alle 26 ligakampe samt åbningskampen sæsonen efter.

Og Kathrine Heindahl indrømmer da også, at en mulig rekord var blevet et tema i den sejrsvante Odense-trup. 

- Det håber man da. Det var jo sjovt, og det så sjovt ud, og vi har da også snakket om, hvad rekorden var i forhold til antallet af sejre.

I næste uge kan Odense endegyldigt sikre grundspillets førsteplads med en sejr i Nykøbing-Falster, hvor fynboerne nu også har lidt ekstra at bevise overfor sig selv. 

- Der er både revanche for i dag, men også revanche for pokalfinalen mellem jul og nytår (hvor Odense tabte til Nykøbing-Falster, red.). Men jeg kan også se, at Nykøbing-Falster har tabt stort i dag, så jeg er også sikker på, at de har nogle ting at revanchere. Så det bliver sikkert en rigtig sjov kamp på onsdag, fortæller Heindahl. 

Med fire runder tilbage fører Odense ligaen med 43 point, hvilket er syv flere end Team Esbjerg på andenpladsen.