AG + FCK bliver til AG København

AG Håndbold og FCK's herrer fusionerer og bliver til AG København

Et nyt storhold i dansk herrehåndbold er en realiatet.

AG Håndbold og FCK's håndboldherrer fusionerer og bliver til AG København fra næste sæson.

Det har FCK's bestyrelsesformand Flemming Østergaard og Kasi Group-direktør Jesper Nielsen, der ejer AG Håndbold, bekræftet på et pressemøde på Nimb Hotel i København.

Målsætningen er at skabe Danmarks dominerende herrehåndboldklub, og ambitionerne er store: Klubben vil spille med i toppen af europæisk håndbold.

Hjemmebane i Brøndby Hallen?
"Målsætningen fremover er at skabe Danmarks dominerede herrehåndboldklub - med ambitioner om ikke alene at blive dansk mester, men også at have en betydende rolle i toppen af europæisk håndbold," sagde Flemming Østergaard på pressemødet.

Alle spillere med kontrakt i FCK Håndbold i næste sæson vil blive tilbudt at fortsætte i AG København, hvor de sammen med AG Håndbolds nuværende og kommende spillere skal trænes af Søren Herskind og Klavs Bruun Jørgensen.

AG København skal træne i Frederiksberg Hallen, og klubbens hjemmekampe bliver i første omgang fordelt mellem Glostrup og Frederiksberg. På sigt vil 'Kasi-Jesper' - som Jesper Nielsen bliver kaldt - gerne, at AG København skal have hjemmebane i Brøndby Hallen.

Mens FCK's herrer altså nu slår sig sammen med AG Håndbold, fortsætter FCK's håndboldkvinder i FCK-regi og vil fortsat både træne og spille sine kampe i Frederiksberg Hallen.